За нас

За нас

Здравейте, приятели! 🙂 Ние сме Теодор Николов и Ванина Иванова. Приели сме за кауза на живота си разпространението на духовните истини, представени по разбираем и достъпен начин.

Работата ни е вдъхновена от Христовите слова „И ще познаете Истината, и Истината ще ви направи свободни.“ – затова се стараем да представяме не сензационни твърдения, а възможно най-достоверната информация, до която сме достигнали.

Щастливи сме, че чрез дейността си вдъхновяваме мнозина за по-добър и съзнателен живот. Само така и българският народ ще направи нова крачка към изпълнение на важната мисия, възложена му от Бога. И към едно по-красиво и светло бъдеще! ♥

Към момента най-активно работим по YouTube канала „Истина БГ“, където споделяме много полезни и пробуждащи материали. Mоже да влезете в канала от тук.

Цялото съдържание, което създаваме, ще продължи да бъде напълно безплатно и достъпно за всички търсещи Истината – без авторски права и каквито и да било други ограничения.

Ако прецените, че дейността ни заслужава вашата подкрепа, можете да ни помогнете чрез символично дарение по някой от посочените начини: https://istina.bg/darenia

Благодарим ви за възможността да правим всичко това, на което сме посветили живота си!

С най-светли мисли и топли чувства,
Тео и Ванина

COMMENTS

WORDPRESS: 41
 • comment-avatar
  Vladimir 7 години

  Прекрасно братко,пролях няколко сълзи докато го четях! Искрено ти желая успех! Аз мисля, да съм плътно до теб! Аз имам подобен път, като твоя, но за жалост на 45 години, за това благородно ти завиждам, че на тая прекрасна възраст си достигнал до истината.

  • comment-avatar

   Vladimir, може ли да се свържа с вас, тъй като бих искала да питам хора като вас някои неща за този начин на живот?

 • comment-avatar

  Момче, зарадва ме рано сутринта, и изпълни денят ми с ликуване. Благодаря ти.
  (а казвам „момче“, щото ми звучи добре, и щото мога да ти бъда поне майка, да не кажа и баба)

  Както се казва, нека силата да е с теб, а ти явно вече знаеш как да я употребиш. На слука!

 • comment-avatar
  Таня 7 години

  Прекрасен сайт, Тео, хиляди благодарности за усилията които сте положил за съставянето му. Такава мекота и любов струи от всичко тук, че чак крилата ми се отвориха. Благодаря! Бог да те благослови със здраве и успех във всичко което правиш!

  • comment-avatar
   Стефан Джунаков 7 години

   Огромно Благодаря и поздравления ! Искрено ти се зарадвах и възхитих… и не само аз…и не само защото на възрастта на моите деца си осъзнал толкова неща, а защото успяваш ефективно и красиво да работиш за Новото време. Докато има Юнаци като тебе няма да се затрием.

 • comment-avatar
  Момчил Жеков 6 години

  Поздравления Тео! Ти си започнал излизането от матрицата и много хора ще те последват. Ние също строихме къща на 1000 метра надморска височина в Родопите и тя един ден ще ни спаси нас и децата ни, когато дойдат природните катаклизми за да променят света. Радвам се, че се запознахме отново 🙂 На лято ще дойдем да те видим с палатка. Господ да те благослови и пази, братле 🙂

 • comment-avatar
  Емилия 6 години

  Даваш надежда и смелост на много търсещи хора Тео!Беше “ изчезнал “ за година и се питахме какво става с теб,но ето тези книги ,сайта,са прекрасен подарък за тези ,които се интересуват!Благодаря на Бог,че те е докоснал и помагаш !

 • comment-avatar
  Петя Петрова 6 години

  Страхотен човек с голямо сърце и чиста душа! Благодаря за споделения опит и безценна информация! Адмирации!

 • comment-avatar
  КрасиМир 6 години

  Четейки това, което е написано си спомних едно слово от Учителят , в което споменава нещо от рода на това , че когато един човек е навестен от ангели , той коренно изменя живота си към по – добро .

 • comment-avatar

  Благодаря за сайта, полезната информация и споделения опит.

 • comment-avatar
  Иван Иванов 5 години

  Благодаря Тео за информацията, която ни предлагаш в този добре оформен сайт. В информацията за теб не прочетох кой Учител е бил първия който си чел?

 • comment-avatar
  Дора 5 години

  Едно голямо И ВСЯКАК ЗАСЛУЖЕНО БРАВО! Отдавна обмислям нещо такова. Напълно споделям мнението ти за живота, за това, че сме се загубили или заблудили мого в страни от нашата същност. Идеята за завращане към природата, към лубовта към всичко създадено от Бог е самата истина. Ние трябва да се осъзнаем. Това стажа само, ако го поискаме и почувствамв.
  „който има очи да види, който има уши да чуе“. Помагаш на подобно мислещи да се сваржем.
  Надявам се да имам шанса да се срещнем. Аз съм далеч от България, но душата ми е в родната земя. Чета сайта и гелдам всички твои видеота. Кураж, аз също подържам идеята за общности,възможно ли е да поговорим за това?

 • comment-avatar
  Екатерина Стоянова 5 години

  Здравей, Теодор! ???? Изтеглих електронния формат на Откровения на Истината. Ще ти се отблагодаря. Гледах гостуванията ти в телевизията преди няколко дни. До преди това имах представа от теб само от профила ти в групата Учителят Беинса Дуно, Петър Дънов. Като слушам лекциите в голяма част от времето плача, тъй като вибрацията ти е изключително чиста! ???? Радост, че си избрал твоята истинска светла мисия!

 • comment-avatar
  Айля Феим 5 години

  Прекрасен

 • comment-avatar
  Ресмие 5 години

  Тео,ти си не само индигово,но и кристално дете,щом си ОСЪЗНАЛ какво да правиш с енергията си (мисията си). Ти полагаш основите на новото време (епохата на водолея),подготвени от учителят Дънов.

 • comment-avatar

  Здравей Тео!
  Коментарите под видеото ти за ваксините показват колко “спящи“ има още по света. Изпитах желание да ги “размажа“, но миг след това осъзнах, че няма смисъл да си понижавам вибрацията. За това реших да пиша на теб…
  Надявам се, че цялата тази злоба, невежество и негативизъм няма да засегнат чистата ти душа. Всички, тръгнали по пътя на Будителите са били охулвани от невежото мнозинство. Някой ден истината ще направи свободни и тях. А ти…., ти просто не спирай да даряваш светлина! Който има очи ще я види! Благодаря ти!

 • comment-avatar
  Нели 5 години

  Здравей, Тео!
  Изпратих ти съобщение на Месенджър. Моля, отговори ми!
  Благодаря
  Ако има и други хора, желаещи да осъществят това, което Тео е постигнал, моля да ме намерят и да ми пишат на лични във Фейсбук. Профил: Nelly Melody (със cнимки на животни)
  Бъдете здрави и просветени!

  • comment-avatar

   Здравейте Нели,
   Аз нямам facebook account. Може ли да ми пишите на e-mail-a. Бих искала да се свържа с хора имащи подобни интереси.
   Благодаря!

 • comment-avatar
  Радка Сиренкова 5 години

  Благодаря ти, Тео. Подари ми знание, което търсих с месеци… В момента чета книгите, които ми изпрати и ти благодаря. Не е лесно да скъсаш с матрицата ..

 • comment-avatar
  Борис Вулджев 4 години

  БЛАГОДАРЯ !!!

 • comment-avatar
  Мария 4 години

  Благодаря Ви прекрасни Господине!Желая Ви здраве , успех и благодат в дните Ви.

 • comment-avatar
  Теодора 4 години

  Радвам се, че има такова момче като теб. Не спирай да бъдеш и правиш това, което си. Бъди здрав.

 • comment-avatar
  Тодорка Демирова 4 години

  Бог да те благослови, мило дете и да ти даде сила, здраве и живот, за да служиш на Господа и на ближните си!!

 • comment-avatar
  Shiva4211 3 години

  Благодаря за всичко което правиш, писах ти майл (във връзка с евентуални взаимодействия в телеграм между селищата), ние сме съмишлении и също имаме вече база на 1200м и известен напредък, много неща научих само от видеото по представяне на книгата, продължавай напред смело момче и Бог да те пази.

 • comment-avatar
  ирен 3 години

  Тео, благодаря ти!Бъди жив и здрав!Дано все повече стават хората като теб/ нас/.Нямам фейсбук по ясни причини, макар , че всичко / за всички/ се знае.Моля те пиши ми, как виждаш нещата ,за съхпротива срещу ваксините, защото е повече от ясно, че „доброволните “ ваксини , ще станат задължителни.Благодаря ти !

  • comment-avatar

   Здравей Ирен 🙂 Писах в „Дванадесетият час“ доста – можеш да я свалиш от сайта, ако още не е достигнала до теб. Или да ти я изпратя по куриер, всички книжки, над които работих, се разпространяват безплатно. Задават се интересни години, а до тогава не ни остава нищо друго освен да работим за пробуждане на все повече хора, преди да е станало твърде късно. А един ден – кой знае – може и да станем мнозинство. От нас зависи! 🙂

 • comment-avatar
  ирен 3 години

  Ще ги сваля, благодаря ти още веднъж!Да,така е,относно мнозинството.Амин!

 • comment-avatar
  Юлияна Донева 3 години

  Четох книгата ви „Откровения на истината“ -втора част. Често спирах за да си поема дъх – толкова вълнуваща е.Вече не вярвах, че се намират хора, като вас.Още повече се изненадах като разбрах че сте толкова млад. Благодаря за това което правите.

 • comment-avatar
  Юлияна Донева 3 години

  Четох книгата ви „Откровения на истината“ -втора част. Често спирах за да си поема дъх – толкова вълнуваща е.Вече не вярвах, че се намират хора, като вас.Още повече се изненадах като разбрах че сте толкова млад. Благодаря за това което правите.

 • comment-avatar
  Един Българин 3 години

  Браво и възхита за усилията ти! Ти си ярка светулка в сумрака на озлобялото и опростачено съвремие. Време на отделяне на житото от плевелите. Време на трудности, на падения и възход! Браво момче, работи за Светлината и тя ще те накара да огряваш още по-силно и пътя на другите!

 • comment-avatar
  Росица Иванова 3 години

  Благодаря ти!Любов и светлина !

 • comment-avatar
  Йордан Петков 3 години

  Ти си безценен ТЕО , БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ ХИЛЯДИ И МИЛИАРДИ ПЪТИ ! С ТЕБ СМЕ ЗАЕДНО БРАТКО ПО ТОЗИ ПЪТ НА ЛЮБОВТА И СВЕТЛИНАТА !

  Бог е с нас , АМИН .

 • comment-avatar
  Йордан 3 години

  Всеки ден се Убеждавам все повече и все повече на къде е тръгнал Света с тези Технологии, Ваксини и т.н… Бог да Ви Благослови, за Дето показвате Истината такава каквато е. Амин!

 • comment-avatar
  Людмила Иванова 2 години

  Благодаря, Тео! Получих книгите, които ми изпрати! Възхищавам се, от това което правиш и съм щастлива, че има такива българи! Бог да те благослови!

 • comment-avatar
  Алба 2 години

  Благодаря Тео , за всичко , което правиш !
  Би ли направил видео свързано с мисията на животните?
  В мен има едно неразбиране и от там произлиза гняв и болка .
  Убена съм , че за всяко човешко страдание или болест има причина , която се корени в сегашен или минал живот, но неразбирам защо животните , които са безгласни трябва да страдат така .Не стига , че човекът им взима живота , месото , кожата , ами и много животни са измъчвани . Говоря за насилието към бездомните животни например …
  Каква е целта на еволюцията на животните ? Какви са тези души и защо защо понасят такива страдания ?

 • comment-avatar
  Анелия Иванова 2 години

  И аз благодаря от сърце, Тео. Ти си прекрасен, истинен, всеотдаен.
  Желая ти за твоята 33-та годишнина здраве, да се пазиш и съхраняваш, да мислиш и за себе си малко. Пожеланията са много и от цялата душа, следвай пътя и мечтите си. Твоята усмивка и вътрешна красота ни дават вяра, упование и сила.
  Бъди благословен!

 • comment-avatar
  Йорданка 11 месеца

  Здравейте! Благодаря Ви за книгите, които ми изпратихте и за изненадата – Божествен чай от Рила❤️-скъп дар за мен от Вас! Благодаря от сърце и душа! Бог да ви дари с много сили и здраве! Бъдете благословени!

 • comment-avatar
  Rosen Lozanov 5 месеца

  ЗдравеЙте приятели!

  Тъй като видях, че всички пишат и благодарят само на Тео,аз пък реших да поздравя Ванина, защото свежото и излъчване, ведрата и усмивка и прекрасните и галещи очи ме вдъхновяват по неповторим начин! Да не говорим, че щом работят в екип двамата,сигурно и тя върши немалко работа. Ванина, поздравявам те с едно стихотворение:

  Малка жена

  Циганско лято е
  синя привечер тиха
  Из прахта на махлата допреди малко играха деца
  А далечеот огъня, в рокля басмяна
  във искрите се взира малка жена
  Довчера тя беше момиче
  днес шестнайсет навърши едва
  и краката и бронзови тичаха
  в отмаляла от щастие росна трева

  Тази вечер косите и черни надолу са спуснати
  а очите и сини е притворила нежна нега
  В меланхолния привкус наесенна болка
  тръпнат устните – капки роса

 • comment-avatar

  Уважаеми Ванина и Тео! Мислите ли че е добре да направите един документален филм по идея на Невена Станчева. Ние сме от БГпреведи, работещи заедно с Невена и нейните колеги по възгледи.

  Д-р НЕВЕНА СТАНЧЕВА: 5G КОНТРОЛИРА ДНК РЕЗОНАНТНАТА ЧЕСТОТА, МАСИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ УПРАВЛЯВАНИ. –>youtube

  Този материал представлява значителен интерес защото елитът тайно се опитва да ни вкара всички в кошарата, и трябва да предупредим колкото се може повече хора.

 • comment-avatar
  Стела Дилова 3 месеца

  Благодаря Ви, Ванина и Тео. Както неведнъж съм казвала, Вие изпълвате дните ми със светлина! Следя Ви, и съм в очакване на следващата прекрасна лекция, и въобще всичко, което правите за хората!

 • comment-avatar
  Стела Дилова 3 месеца

  Здравейте Тео и Ванина!
  Как мога да се свързвам направо тук, с тази страница?! Има много интересна, и добре подредена информация. Бих искала да мога да влизам и да избирам какво да чета.
  Благодаря Ви предварително!