Какво лeкapитe не ни казват за вakcинитe?

Какво лeкapитe не ни казват за вakcинитe?

Приятели, свидетели сме как масово в наши дни се разпространяват множество опасни лъжи по темата за вakcините, а достигането до достоверни факти из

Приятели, свидетели сме как масово в наши дни се разпространяват множество опасни лъжи по темата за вakcините, а достигането до достоверни факти изисква доста усилия, трезва мисъл и проследяване на източниците. В същото време, най-важната и проверена информация се оказва разпръсната из множество сайтове и книги, което прави трудно в нашето забързано ежедневие да намерим нужното време, за да проучим в детайли този важен въпрос.

Затова реших да прегледам голяма част от материалите по темата и да синтезирам есенцията от тях (с конкретни факти и доказателства за въздействието им) в малка и лесна за разбиране книжка, която да се разпространява свободно сред всички мислещи и търсещи хора. Можете да я свалите безплатно от линка по-долу, а ако прецените – и да я споделите с приятели.

Заедно можем да спасим много детски животи!

Можете да свалите книгата от тук в следните формати: 


Макар децата да са около 20% от населението, те са 100% от бъдещето на човечеството, и (особено ако вярваме/знаем за прераждането), разумно е да се погрижим за света, който ще оставим след себе си.

Сърдечно благодаря на всеки, който под една или друга форма сподели тази книжка. 

Филми по темата:
Вakcинитe – ползите, рисковете, изборът
Безопасни ли са вakcинитe
Разкрития за живака

COMMENTS

WORDPRESS: 0