Какво лeкapитe не ни казват за вakcинитe?

Какво лeкapитe не ни казват за вakcинитe?

Приятели, свидетели сме как масово в наши дни се разпространяват множество опасни лъжи по темата за вakcините, а достигането до достоверни факти из

Приятели, свидетели сме как масово в наши дни се разпространяват множество опасни лъжи по темата за вakcините, а достигането до достоверни факти изисква доста усилия, трезва мисъл и проследяване на източниците. В същото време, най-важната и проверена информация се оказва разпръсната из множество сайтове и книги, което прави трудно в нашето забързано ежедневие да намерим нужното време, за да проучим в детайли този важен въпрос.

Затова реших да прегледам голяма част от материалите по темата и да синтезирам есенцията от тях (с конкретни факти и доказателства за въздействието им) в малка и лесна за разбиране книжка, която да се разпространява свободно сред всички мислещи и търсещи хора. Можете да я свалите безплатно от линка по-долу, а ако прецените – и да я споделите с приятели.


Макар децата да са около 20% от населението, те са 100% от бъдещето на човечеството, и (особено ако вярваме/знаем за прераждането), разумно е да се погрижим за света, който ще оставим след себе си.

Сърдечно благодаря на всеки, който под една или друга форма сподели тази книжка. 

Ако някой желае да получи (един или повече) безплатен книжен екземпляр, моля да ми пише с данни за доставка (име, тел. и офис на Еконт или адрес) на teo@istina.bg или на фейсбук: Теодор Николов

Няколко думи към разумния…

Вakcиниpaнeтo е инвазивна медицинска процедура, която според българските и международните закони за телесна неприкосновеност трябва да се извършва само с нашето изрично информирано съгласие. Последното означава, че трябва да бъдем подробно запознати както с евентуалните ползи, така и с възможните рискове и странични реакции.

За съжаление обаче все по-често единственото, за което биваме информирани, е кога трябва да заведем детето за вakcинaция, а ако си позволим да изразим колебание, то бива отхвърляно с гръмки фрази за огромната полза от вakcинaциитe, без да се навлиза в обяснения за проблемите, които могат да възникнат при нашето дете. В резултат на това бързо се множат случаите на родители, които научават за пагубните последствия от вakcинитe едва тогава, когато е твърде късно и децата им вече са обречени на едно мъчително съществуване.

И докато манипулацията на лековерния народ е била някак разбираема до преди няколко десетилетия, днес се намираме в средата на информационната епоха, когато можем за няколко часа или дни да проучим в детайли различните гледни точки по един толкова важен въпрос за бъдещето на нашето дете. Затова здравият разум съветва да не вярваме сляпо на нищо и на никого, особено когато тези, които ни подтикват към дадено решение, имат пряка финансова изгода от нашето подчинение.

В този ред на мисли, призовавам читателите на тази книга да приемат изложените факти като тема за размисъл – като още една гледна точка, която да им помогне да придобият по-ясна представа за последиците от вakcиниpaнeтo, но никога да не забравят призива на Буда: „Не вярвай на нищо, няма значение къде си го прочел, кой ти го е казал, дори аз да съм, докато не съвпадне с твоя собствен разум и логика.”

И все пак, тъй като в наши дни информацията, която се разпространява в публичното пространство, е преди всичко спонсопорирана и продиктувана от фармацевтичните компании и техните търговци, няма как да очакваме обективност – особено с оглед на факта, че става въпрос за приходи от десетки милиарди долари. А както знаем, фармацевтичните компании не печелят от здрави хора и (ако сме запознати с начина им на работа, на тестване на лекарствата и на изкуствено създаване на епидемии) е наивно да вярваме, че това е една група от хора, които сън не спят, за да мислят как да доведат населението до съвършено здраве.

И тъй като същите тези среди полагат огромни усилия информацията за мрачната страна на вakcинитe да не се разпространява, в тази книга се опитах да събера най-важното по темата и с конкретни факти да представя защо бизнесът с вakcинитe е може би най-жестокият тероризъм, срещу който всички ние сме изправени. И ако проспим още няколко десетилетия е лудост да очакваме да остане здраво и неувредено човечество, и сме изправени пред реалната опасност да оставим нашите деца и внуци да живеят един кошмарен и непълноценен живот…

* * *

Информацията, съдържаща се в тази книга, не е предназначена да бъде заместител на медицинска помощ и съвет. Не съм доктор, нито друг вид медицинско лице, а само един човек, загрижен за здравето на своите ближни и за бъдещето на човечеството. Въпреки това, имам солидни основания да твърдя, че съм се занимавал по-задълбочено с въпроса за безопасността и ефективността на вakcинитe, отколкото средностатистическият педиатър.

Също така, добре запознат съм с научните методи и принципите на логиката и знам как е редно да се провежда академично изследване. Като такъв, се считам за напълно квалифициран да анализирам научни трудове и да разбирам, когато някой се опитва да ни пробутва лъжи с користни цели.

Тези като мен, които също са провели свое проучване или са изпитали вредата от вakcинитe, имат силен личен мотив да говорят по темата в името на здравето и бъдещето на децата ни.

При нас няма конфликт на интереси.

Затова споделям тук с вас своите размисли и открития, а решението дали да вakcиниpaтe децата си остава изцяло ваше. Надявам се фактите, предоставени в тази книга, да Ви помогнат да вземете едно информирано и мъдро решение.

Цялата книга „Какво лекарите не ни казват за вakcинитe?можете да свалите от тук

* * *

Книгата се разпространява безплатно, както и всички други, над които работих усилено през изминалите години.

Ако усетите вътрешен подтик към добро и прецените, че работата ми си заслужава да достигне до повече търсещи души, ще ви бъда безкрайно благодарен да ме подкрепите дори и съвсем символично с дарение от тук.

За заявки на безплатно книжно издание – моля пишете ми по фейсбук или на teo@istina.bg.

* * *

Ценни филми по темата:

COMMENTS

WORDPRESS: 0