„Умните“ безжични топло-, водо- и електромери предизвикват невропсихични ефекти, сърдечни проблеми и електрохиперчувствителност

„Умните“ безжични топло-, водо- и електромери предизвикват невропсихични ефекти, сърдечни проблеми и електрохиперчувствителност

Тази статия бива предложена на читателите като следствие от факта, че нейният автор се запозна с две жени, които споделиха с него някои разтърсващи фа

Тази статия бива предложена на читателите като следствие от факта, че нейният автор се запозна с две жени, които споделиха с него някои разтърсващи факти  на 03.10.2018.

Първата жена е развила синдром на „електрохиперчувствителност“ вследствие на това, че 3.5 години е живяла в непосредствена близост до клетъчна мобилна кула намираща се срещу прозореца на жилището ѝ в Испания. В резултат на развитата електрохиперчувствителност, тази българка е трябвало да напусне работното си място като заместник-мениджър на банков клон в Барселона и да се премести да живее в едно село в Плевенска област, за да избяга от всичките изкуствени електромагнитни влияния и радиочестоти, които преизобилстват в градовете под формата на рутери, мобилни телефони, клетъчни мобилни кули, радиостанции, радио- и телевизионни сигнали, психогенератори и тн. За огромно съжаление, цялата  нервна  система на тази жена е напълно разбита и тя не може да изгледа дори един филм от разстояние 3,4 метра без да развие главоболие и непоносимост към дори един слаб източник на електромагнитна радиация като компютърния монитор. Тази страдалка е трябвало да зареже целия си живот и кариера и да заживее като отшелник, за да може да функционира чисто физически на едно по-голямо разстояние от завишения градски електромагнитен и радиочестотен „смог“. Принудена е да пие добавки, които укрепват нервната ѝ система дотолкова, доколкото само една рентгенова снимка на зъба ѝ предизвиква тотален хаос и отпадналост в целия ѝ организъм и тя трябва да започне да се възстановява отначало от кота нула!

Втората жена пък ми сподели, че е била уведомена с писмо от ВИК Плевен, че  трябва задължително да смени механичния си водомер с „умен“ безжичен водомер и че тя, както и всички нейни съкооператори от блока са извършили тази смяна, след като преди това в блока им са били вече инсталирани „умни“ безжични топломери. Настоящият нов безжичен водомер, който работи с микровълни, точно както и  микровълновата печка, се намира в непосредствена близост до нейната спалня.

Чрез тематично избраните видеоматериали предложени по-долу в тази статия, ние ще се концентрираме на много малка част от вредите вследствие употребата на безжичните топло-, водо- и електромери, а именно на невропсихичните ефекти, на сърдечните проблеми и на синдрома на електрохиперчувствителността.

В прав текст, никой добре информиран човек, освен ако той не е особен вид камикадзе, не би трябвало да инсталира „умен“ безжичен топло-, водо- или електромер в дома си. Ако все пак не сте разполагали с тази информация, ще направите добре, ако опаковате своите безжични топло-, водо- и електромери или с алуминиево фолио или с друг изолационен материал или пък ги поставите във Фарадееви кафези, за да предпазите себе си възможно най-добре. – Това не е шега.

Професор Пол пред Масачузетския конгрес – Безжичните топло-, електро- и водомери увреждат здравето ни

В частност, почетният професор по биофизика към Вашингтонския университет Мартин Пол говори за безжичните дигитални „умни“(smart) топло-, електро- и водомери. Научно документирано е от независими изследователи, че тези безжични измервателни уреди причиняват: 1. невропсихиатрични ефекти 2. сърдечни ефекти и 3. електрохиперчувствителност. В Интернет има статия, която казва, че ЧЕЗ планира да монтира 500 000 умни електромера в България до края на 2022 година. Това се прави обаче и от другите доставчици на комунални услуги. Това означава, че “щастливците“ ще бъдат облъчвани денонощно и че ще са кандидати за всяко едно от трите болестни състояния посочени по-горе. Дами и господа, употребата на микровълните в безжичните телекомуникации и в микровълновите печки навлиза чрез военната радарна технология, която също използва микровълни. Радарите са широко разпространени от 50-те години на 20-ти век насам и както военните, така и хората контролиращи правителствата знаят, че тези микровълни са абсолютно зловредни за човека. Ще ми бъде интересно, ако някой от ЧЕЗ или някое друго ЕРП реши да си сложи главата в микровълнова печка, като съществената разлика естествено е, че ние все пак не живеем в метални кутии, които да отразяват микровълните обратно към вътрешността на жилищата ни почти на 100 процента, но според много научни изследвания ефектът им е постепенно натрупващ се във времето и необратим.

https://youtu.be/ZFAGNR-_Wgw

Зов за пробуждане относно електромагнитната радиация – Джеръми Джонсън

Джеръми Джонсън е бивш технологичен специалист от Силиконовата долина в Калифорния, който понастоящем помага на хората в това, да ограничат влиянието на електромагнитните полета върху живота им. В този впечатляващ кратък видеоклип, Джеръми Джонсън обяснява защо самият той е станал електрохиперчувствителен, как изкуствената електромагнитна радиация ни вреди, как да се предпазим от нея, а най-интересното е, че споменава и невропсихичните ефекти от електромагнитната радиация, които са присъщи за всички хора изложени на нейното влияние. От този клип става ясно, че всеобщото недоспиване, различните форми на главоболие, нарушен сън, звънене в ушите, отпадналост, стрес, раздразнителност и трудности при ученето и концентрацията се дължат до голяма степен на електромагнитната радиация.

https://youtu.be/Z0Mv59K7PoA

Wi-Fi бегълците – електрохиперчувствителните хора опитващи се да избягат от безжичните технологии.

Въпреки че тези хора са болни от „електрохиперчувствителност,” тяхното заболяване е трудно за диагностициране и е още по-трудно за тях да убедят другите хора, че тази болест действително съществува. Техните симптоми включват клъстернo главоболие, гадене, хронична умора, усещане за парене по кожата и метален вкус в устата. Болните от електрохиперчувствителност твърдят, че безжичните технологии са причината за техните страдания. Към момента, няма известно лечение на тази болест и единственият начин за тези хора да се облекчат симптомите им на електрохиперчувствителност е бягството от електронните устройства и влиянията на вездесъщите безжични мрежи.

Електрохиперчувствителните хора нямат друг избор, освен да бягат в отдалечени места сред природата или в далечни селски райони, които са все още недокоснати от безжичните телекомуникационни технологии. Това често означава, че те трябва да изоставят семействата си, за да оцелеят чисто физически. Местата без безжична радиация обаче не са лесни за намиране и те стават все по-малко и по-малко на брой със всеки изминал ден. Страдащите от „електрохиперчувствителност“ предупреждават, че те са първите хора, които са открили проблема свързан с електромагнитната радиация и очакват, че все повече хора ще започват да страдат от тази болест. Тяхното послание е не да спрем технологичния прогрес, а да напредваме предпазливо, като се уверяваме, че новите технологии са наистина безопасни, преди те да станат широко достъпни.

https://youtu.be/pYkd-Eg5Duk

Ако някой реши, че иска да помогне с преводи от английски на подобна тематика, моля нека пише на spiritself777@gmail.com. Благодарим за вниманието и най-вече не забравяйте да разпространявате истината за 5G и за безжичните технологии на всички ваши познати и да лобирате пред държавните органи и пред медиите или за обезопасяването, или за премахването на безжичните технологии. Молим ви обаче преди всичко да не се поддавате на паника, защото вероятно човек може да си навреди сам много повече в краткосрочен план чрез своя собствен страх. Останете спокойни и вземете адекватни мерки след като се информирате от независимите източници, защото страхът вероятно ще ви довърши по-бързо отколкото самата безжична микровълнова и милиметрова радиация.

Благодарим за вниманието. Бог да пази България.

Автор на статията и преводач на видеоклиповете: Търсач Скитник

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    няма значение 5 години

    Благодаря за преводите и усилията за популяризиране на проблема. Аз самата бях доста електрочувствителна преди няколко години, с много от често описваните симптоми, включително умора, зачервяване на лицето, загряване на ухото и изприщване на ръката до лакътя, докато говоря няколко минути по мобилен, замайване, ако в колата има включен телефон, силно главоболие при струпване на хора с телефони в затворено пространство (автобус, влак, летище), в близост до рутер или безжична клавиатура и прочие. Повиках инженер building-biologist, за да провери апартамента и излъчванията, направихме някои промени, много изчетох и оттогава подхождам по-осъзнато. Все още продължавам да регистрирам полетата (например достатъчно е да застана до вратата в компютърната зала в училището на детето ми и усещам с тялото си буквално облъчване), или като мина покрай табло с няколко електромера го усещам, поглеждам натам и тогава го виждам. Случвало ми се е да държа телефона в ръка и да усетя по промяната в полето, че някой ми звъни, още преди да е звъннал телефонът. И други подобни. Но вече по-рядко страдам. Много помага да се намалят токсините на всички нива – храна, химически препарати, стрес, взаимотношения, емоции. Също така е важно през нощта да се намали до минимум облъчването (изключване на електроуреди и кабели от контакти, телефонът да е в друга стая…), тъй като през нощта тялото се изчиства, презарежда, синтезират се хормони, а електромагнитното облъчване разкъсва клетъчни бариери в мозъка и нарушава работата му. И разбира се повече време сред природата, боси, много е добре да се поседи половин час на мост над течаща вода. И отваряне на сърцето (което е личният ни излъчвател на електромагнитно поле) и укрепване на радостта от живота 🙂
    Дано повече хора престанат да иронизират чувствителните и да си затварят очите, а да започнат да се замислят и сами да си помагат, защото макар и да не го осъзнаваме, изкуственото електромагнитно облъчване е вид силно замърсяване и се отразява на качеството ни на живот, на енергийните ни нива, на самочувствието, мотивацията и яснотата. Възможно е телата ни да се адаптират донякъде, но интензивността на полетата все повече расте и те стават повсеместни, със скорост по-висока от скоростта на приспособяване на телата и психиката ни. Дано здравият разум да надделява!