Основни принципи, правила и методи за работа в Школата на Всемирното Бяло Братство

Основни принципи, правила и методи за работа в Школата на Всемирното Бяло Братство

Както и самото заглавие подсказва, в тази книга се постарах да събера на едно място основните принципи, правила и методи за работа, които ние – като у

Както и самото заглавие подсказва, в тази книга се постарах да събера на едно място основните принципи, правила и методи за работа, които ние – като ученици в една Божествена Школа – би трябвало да познаваме и да се стремим да прилагаме в живота си. Само така ще можем да вървим напред и нагоре към Бога и да се приближаваме все повече към нашите по-големи братя, водени от Христос – Всемирното Бяло Братство, работещо дейно сред българския народ в настоящата ключова епоха за бъдещето на Земята и нейните обитатели.

Вярвам, че стъпвайки на здравата основа, положена от Учителя, и имайки послушание към този наш небесен покровител, ще можем да направим заедно поредна стъпка към един още по-осъзнат живот, изпълнен с Любов, Мъдрост и Истина. Наближава времето да се обединяваме все повече и това е единственият път към изпълнението на важните колективни задачи, възложени ни от Братството на Светлината.

Можете да свалите книгата от тук в следните формати: 

Желая ви приятно и обогатяващо четене! 🙂

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Марин Христов 5 години

    Благодаря ти Тео, за усилията и труда които полагаш за просветление на търсещите истината. Благословен да си!
    Марин