Цяла книга: Новата педагогика

Цяла книга: Новата педагогика

Приятели, щастлив съм да споделя с вас най-новия плод от дейността ми – книгата „Новата педагогика: Добри практики и полезни съвети от Учителя Петър

Приятели, щастлив съм да споделя с вас най-новия плод от дейността ми – книгата „Новата педагогика: Добри практики и полезни съвети от Учителя Петър Дънов и Рудолф Щайнер“.

В нея са представени по един подреден и практичен начин насоките на двамата Посветени за едно много по-качествено образование. Вярвам книгата ще се превърне с ценен наръчник за много учители и родители.

Макар изминалите години да бяха много плодотворни за мен, определено считам работата ми по Новата педагогика за най-важното ми дело дотук. Буквално от разбирането и прилагането на педагогическите идеи, дадени от Божите пратеници, зависи цялото бъдеще на Земята.

Затова ви моля – не считайте тази книга само като един дар, но и като апел за отговорност към новото поколение, което да поведе човечеството към мир, любов и хармония.

Можете да изтеглите книгата от тук:

PDF – за четене на устройства с голям екран

MOBI – за четене с Kindle

EPUB – за четене с таблети, смартфони и четци за е-книги

Междувременно редактирах няколко дребни грешки в „Учителя за образованието“ и увеличих малко междуредията, за да се чете по-леко и удобно. Можете да изтеглите новото издание от тук: Учителя за образованието

Можете да заявите безплатни екземпляри от този формуляр за заявки.

Приятно четене и успешно прилагане! 🙂

COMMENTS

WORDPRESS: 3
 • comment-avatar
  Виолета Цалова 10 месеца

  Здравейте! Това е прекрасно, че може да имаме достъп до това ценно познание! Благодарим ви!

 • comment-avatar
  Й.Нейкова 2 месеца

  Благодаря ви, че ще може да научим за тези ценни съвети от Учителят.

 • comment-avatar

  Благословени да са сърцата ви!!