Цяла книга: Мисията на Българския народ (из Словото на Учителя Петър Дънов)

Цяла книга: Мисията на Българския народ (из Словото на Учителя Петър Дънов)

Аз не просто вярвам, а съм убеден в светлото бъдеще на българския народ, но и знам колко много то зависи от всички нас. Народът ни е избран от Бога д

Аз не просто вярвам, а съм убеден в светлото бъдеще на българския народ, но и знам колко много то зависи от всички нас. Народът ни е избран от Бога да изпълни важна мисия с общочовешко значение, а всички ние сме били подготвяни от хилядолетия и сега сме призвани да помогнем за изпълнението на Волята Божия.

Съдбата на човчеството в настоящите времена е заложена на карта и само обединени в Любовта ние можем да дадем решителния тласък, за да поеме то по пътя към Светлината. Но за тази цел ни е нужно и още нещо, защото – както видяхме особено ясно през изминалите 2 години – само една Любов без Мъдрост и без Истина може да превърне човек в несъзнателен слуга на тъмните сили, мислейки си, че прави добро и постъпва християнски.

Затова ви поднесям моя скромен дар към всички братя и сестри в Христа, в чиито сърца гори Любовта към Бога и са готови да посветят поне частичка от живота си на Него.

Можете да изтеглите книгата:

PDF – за четене на устройства с голям екран и за отпечатване

MOBI – за четене с Kindle

EPUB – за четене с таблети, смартфони и четци за е-книги

📚 Може да заявите безплатен книжен екземпляр от тук: Формуляр за заявки

Вижте тук специалната ми лекция по темата! 🙂

🎧 А в YouTube канала ни Истина БГ може да слушате книгата и в аудио формат от тук: Плейлист с Аудио книгата

Ще ви бъда благодарен чрез вас това съкровище от Учителя да достига до все повече търсещи души сред нашия народ и да им помогне да си спомнят какви задачи са поели още преди да се въплътят на Земята в това свое важно прераждане.

Благодаря на всички неизброими видими и невидими приятели, подкрепящи това наше общо дело, което по-будните осъзнават, че е и Божие Дело. Ако се покажем верни до край, Той ще ни изведе на спасителен бряг и ще живеем в свят, който сега не можем дори да си представим.

„Око не е видяло и ухо не е чуло, нито човешки ум си е представял това, което Бог е подготвил за онези, които го обичат.“ (Апостол Павел)

COMMENTS

WORDPRESS: 0