Какво лекарите не ни казват за ваксините?

Какво лекарите не ни казват за ваксините?

Приятели, свидетели сме как масово в наши дни се разпространяват множество опасни лъжи по темата за ваксините, а достигането до достоверни факти изи

Приятели, свидетели сме как масово в наши дни се разпространяват множество опасни лъжи по темата за ваксините, а достигането до достоверни факти изисква доста усилия, трезва мисъл и проследяване на източниците. В същото време, най-важната и проверена информация се оказва разпръсната из множество сайтове и книги, което прави трудно в нашето забързано ежедневие да намерим нужното време, за да проучим в детайли този важен въпрос.

Затова реших да прегледам голяма част от материалите по темата и да синтезирам есенцията от тях (с конкретни факти и доказателства за въздействието им) в малка и лесна за разбиране книжка, която да се разпространява свободно сред всички мислещи и търсещи хора. Можете да я свалите безплатно от линка по-долу, а ако прецените – и да я споделите с приятели.


Макар децата да са около 20% от населението, те са 100% от бъдещето на човечеството, и (особено ако вярваме/знаем за прераждането), разумно е да се погрижим за света, който ще оставим след себе си.

Сърдечно благодаря на всеки, който под една или друга форма сподели тази книжка. До края на месеца (ако е рекъл Господ) ще разполагам и с печатно издание в немалък тираж, което също ще се разпространява безплатно, и всеки, който проявява интерес, ще може да получи един или повече екземпляри за споделяне. 

Няколко думи към разумния…

Ваксинирането е инвазивна медицинска процедура, която според българските и международните закони за телесна неприкосновеност трябва да се извършва само с нашето изрично информирано съгласие. Последното означава, че трябва да бъдем подробно запознати както с евентуалните ползи, така и с възможните рискове и странични реакции.

За съжаление обаче все по-често единственото, за което биваме информирани, е кога трябва да заведем детето за ваксинация, а ако си позволим да изразим колебание, то бива отхвърляно с гръмки фрази за огромната полза от ваксинациите, без да се навлиза в обяснения за проблемите, които могат да възникнат при нашето дете. В резултат на това бързо се множат случаите на родители, които научават за пагубните последствия от ваксините едва тогава, когато е твърде късно и децата им вече са обречени на едно мъчително съществуване.

И докато манипулацията на лековерния народ е била някак разбираема до преди няколко десетилетия, днес се намираме в средата на информационната епоха, когато можем за няколко часа или дни да проучим в детайли различните гледни точки по един толкова важен въпрос за бъдещето на нашето дете. Затова здравият разум съветва да не вярваме сляпо на нищо и на никого, особено когато тези, които ни подтикват към дадено решение, имат пряка финансова изгода от нашето подчинение.

В този ред на мисли, призовавам читателите на тази книга да приемат изложените факти като тема за размисъл – като още една гледна точка, която да им помогне да придобият по-ясна представа за последиците от ваксинирането, но никога да не забравят призива на Буда: „Не вярвай на нищо, няма значение къде си го прочел, кой ти го е казал, дори аз да съм, докато не съвпадне с твоя собствен разум и логика.”

И все пак, тъй като в наши дни информацията, която се разпространява в публичното пространство, е преди всичко спонсопорирана и продиктувана от фармацевтичните компании и техните търговци, няма как да очакваме обективност – особено с оглед на факта, че става въпрос за приходи от десетки милиарди долари. А както знаем, фармацевтичните компании не печелят от здрави хора и (ако сме запознати с начина им на работа, на тестване на лекарствата и на изкуствено създаване на епидемии) е наивно да вярваме, че това е една група от хора, които сън не спят, за да мислят как да доведат населението до съвършено здраве.

И тъй като същите тези среди полагат огромни усилия информацията за мрачната страна на ваксините да не се разпространява, в тази книга се опитах да събера най-важното по темата и с конкретни факти да представя защо бизнесът с ваксините е може би най-жестокият тероризъм, срещу който всички ние сме изправени. И ако проспим още няколко десетилетия е лудост да очакваме да остане здраво и неувредено човечество, и сме изправени пред реалната опасност да оставим нашите деца и внуци да живеят един кошмарен и непълноценен живот…

* * *

Информацията, съдържаща се в тази книга, не е предназначена да бъде заместител на медицинска помощ и съвет. Не съм доктор, нито друг вид медицинско лице, а само един човек, загрижен за здравето на своите ближни и за бъдещето на човечеството. Въпреки това, имам солидни основания да твърдя, че съм се занимавал по-задълбочено с въпроса за безопасността и ефективността на ваксините, отколкото средностатистическият педиатър.

Също така, добре запознат съм с научните методи и принципите на логиката и знам как е редно да се провежда академично изследване. Като такъв, се считам за напълно квалифициран да анализирам научни трудове и да разбирам, когато някой се опитва да ни пробутва лъжи с користни цели.

Тези като мен, които също са провели свое проучване или са изпитали вредата от ваксините, имат силен личен мотив да говорят по темата в името на здравето и бъдещето на децата ни.

При нас няма конфликт на интереси.

Затова споделям тук с вас своите размисли и открития, а решението дали да ваксинирате децата си остава изцяло ваше. Надявам се фактите, предоставени в тази книга, да Ви помогнат да вземете едно информирано и мъдро решение.

Цялата книга „Какво лекарите не ни казват за ваксините?можете да свалите от тук

 

Ценни филми по темата:

COMMENTS

WORDPRESS: 0