Интервю с Теодор Николов за „От Извора“ на тема „Прераждане и Карма“

Интервю с Теодор Николов за „От Извора“ на тема „Прераждане и Карма“

Иван Стаменов (Стопанинът на "От Извора"):„Нашият приятел и съмишленик представя новата си книга „Прераждане и Карма“, а в продължителния ни разг

Иван Стаменов (Стопанинът на „От Извора“):

„Нашият приятел и съмишленик представя новата си книга „Прераждане и Карма“, а в продължителния ни разговор засягаме и други интересни теми.

Тео поддържа сайта Istina.bg и е автор на няколко книги. Последната от тях се нарича „Прераждане и Карма“, която ще бъде основната тема на нашия разговор: Как всяко дело, било то добро или зло, рано или късно носи последствия за човека.

Макар от години да живее в планината, публичната дейност на Тео от 2013-а насам включва пътувания из страната и срещи с други последователи на Учението на Беинса Дуно. Лекциите му са за новите идеи и практики в областта на здравословния начин на живот, Паневритмията, педагогиката, живота извън Матрицата и др. Винаги се старае да хвърля повече Светлина върху езотеричното християнство и значимостта на сегашните времена.

Познавам Тео достатъчно добре, за да кажа уверено: това, което той проповядва, е искрено. Посветил е дълги години не само да изучава, но и да прилага в живота си Словото на Учителя и мирогледа в антропософията на Рудолф Щайнер.“

Интервюто в аудио формат:

Тео: Очаквайте след броени дни и моето интервю с Иван Стаменов, в което ще разгледаме най-актуалните теми и събития през призмата на Духовната наука.

COMMENTS

WORDPRESS: 0