Дарения

Дарения

„Човек, като работи за някого, харчи Божествена енергия, която не може да се плати, затова не трябва да му се плаща. Ако му се дава нещо, то ще бъде възнаграждение от Любов, а не плащане.

Всяко нещо, в което няма Любов, е престъпление. Всяко нещо, което вземаш без Любов, е кражба. Всяко нещо, което се приема без Любов, е кражба.

Всички неща, които се вършат с Любов, имат смисъл!

Учителя

Мили приятели,

Ако считате, че проектът Истина.БГ е полезен и пробуждащ, можете да изразите своята подкрепа чрез скромно дарение. Размерът му зависи изцяло от вас и вашите възможности, като с тези средства ще можем да покриваме разходите по всички светли инициативи, над които работим усилено – разпространението на безплатни книги със Словото на Учителя и Рудолф Щайнер, редовни видеа в YouTube канала и много други.

Истина.БГ не е комерсиален проект, а кауза, обединяваща десетки хиляди души, дошли съзнателно да работят за светлото бъдеще на цялото човечество.

Истина.БГ не разчита на финансиране от фондации, партии или подобни външни източници. Проектът процъфтява благодарение на доброволчески труд и дарения, които във всеки един момент показват дали реално има нужда от нашата дейност. Ако тя няма вашето одобрение, това ще бъде ясна индикация да пренасочим времето и енергията си в друга посока.

Истина.БГ не е частен проект, а общ, колективен труд, целящ повдигането на българския народ и разпространението на най-важните Истини за нашата епоха, представени в най-разбираема и достъпна форма.

* * *

Живеем в изключителни времена, и то във Вселенски мащаб. Навлизаме в решаващата фаза на може би най-важната битка между Светлите и Тъмните сили в цялата земна история, и нейният изход в огромна степен зависи от нашето активно участие.

Ангелите, начело с Христос, имат нужда от нашата помощ – всеки (според своите таланти, способности и възможности) да стане съработник на Бога и да допринесе за раждането на един по-добър свят.

Ако усетите вътрешен подтик, можете да подкрепите работата ни по това свято дело с дарение по някой от следните начини:

1. По банков път в левове или друга валута:

Теодор Бранимиров Николов (Teodor Branimirov Nikolov)

IBAN: BG45STSA93001528021753

BIC: STSABGSF

Банка ДСК (DSK Bank)

Адрес на банката: 2770 гр. Банско, ул. „Цар Симеон“ № 67

(2770 Bansko, 67 Tsar Simeon str.)

Основание: Дарение

* * *

2 Чрез PayPal от тук: https://www.paypal.me/istinabg

* * *

3. Чрез Revolut:

@istinabg

Teodor Branimirov Nikolov
LT74 3250 0407 8395 7294
Swift код: REVOLT21
Име на банката: Revolut Payments UAB

(Ако е нужен телефонът ми за превода: +359 882 47 49 50)

* * *

4, Чрез ePay (с кредитна/дебитна карта):

ОписаниеСума
Дарение за istina.bg BGN

КИН: 1947061192

Телефон: 0882 47 49 50

имейл: child.of.light.89@gmail.com

* * *

5. На гише, приемащо Easypay плащания, където е необходимо да заявите, че желаете „захранване на микросметка“ към КИН: 1947061192

* * *

6, Чрез паричен превод по Еконт – за Теодор Николов, 0882 47 49 50, до офис на Еконт Разлог Предела.

* * *

7. Чрез Patreon: https://www.patreon.com/user?u=93253030

* * *

Благодарим ви за подкрепата, приятели!

Без вашата помощ това начинание, посяващо семената на бъдещата култура на Братството и Любовта, никога не би дало своите изобилни плодове за векове напред!

Нека Бог е с вас!

COMMENTS