Дарения

Дарения

„Човек, като работи за някого, харчи Божествена енергия, която не може да се плати, затова не трябва да му се плаща. Ако му се дава нещо, то ще бъде възнаграждение от Любов, а не плащане.

Всяко нещо, в което няма Любов, е престъпление. Всяко нещо, което вземаш без Любов, е кражба. Всяко нещо, което се приема без Любов, е кражба.

Всички неща, които се вършат с Любов, имат смисъл!

Учителя

Скъпи приятели,

Ако считате, че проектът „Истина.БГ“ е полезен и пробуждащ, можете да изразите своята подкрепа чрез скромно дарение. Размерът му зависи изцяло от вас и вашите възможности, като с тези пари ще мога спокойно да покривам разходите, свързани с поддръжката на сайта и с другите светли инициативи, над които работя усилено, и за които скоро с радост ще споделя повече информация и добри новини за редовните читателите на сайта.

Истина.БГ не е комерсиален проект, а кауза, обединяваща хиляди души, дошли съзнателно да работят за по-добър свят и светло бъдеще пред цялото човечество.

Истина.БГ не разчита на финансиране от фондации, партии или подобни външни източници. Проектът живее и процъфтява единствено чрез доброволчески труд и дарения, които във всеки един момент показват дали реално има нужда от съществуването на такъв сайт и интерес към неговото развитие. И обратното – ако той не се окаже полезен за търсещите души, за мен липсата на интерес ще бъде ясна индикация да пренасоча времето и енергията си в друга посока.

Истина.БГ не е частен проект, а общ, колективен труд, целящ повдигането на българския народ и разпространението на най-важните Истини за нашата епоха, представени в най-разбираема и достъпна форма.

За конкретни въпроси, идеи и предложения за теми, които бихте желали да разгледам подробно в следващи публикации, ще се радвам да се свържете с мен на child.of.light.89@gmail.com или по фейсбук.

* * *

Живеем в изключителни времена, и то във Вселенски мащаб. Навлизаме в решаващата фаза на може би най-важната битка между Светлите и Тъмните сили в цялата земна история, и нейният изход в огромна степен зависи от нашето участие или бездействие.

Ангелите, начело с Христос, имат нужда от нашата помощ – всеки според своите таланти, способности и възможности, да стане съработник на Бога и да допринесе за раждането на един по-добър свят.

Този сайт е моят скромен принос за разпространението на идеи, публикации и инициативи, които биха помогнали все повече наши братя и сестри да се намерят себе си, да встъпят уверено в Светлия Път към Бога, и да се освободят от все по-задушаващите лапи на онези паднали духове, които целят поробването на цялото човечество.

Ако усетите вътрешен подтик, можете да подкрепите работата ми по Христовото Дело с дарение по банков път в левове или друга валута:

Теодор Бранимиров Николов (Teodor Branimirov Nikolov)

IBAN: BG45STSA93001528021753

BIC: STSABGSF

Основание: Дарение

* * *

Вече има и възможност за дарения в левове, долари и евро чрез Revolut:

Teodor Branimirov Nikolov
LT74 3250 0407 8395 7294
Swift код: REVOLT21
Име на банката: Revolut Payments UAB

@teodorwvk2

(Ако е нужен телефонът ми за превода: +359 882 47 49 50)

* * *

Или чрез ePay (с кредитна/дебитна карта):

ОписаниеСума
Дарение за istina.bg BGN

КИН: 1947061192

Телефон: 0882 47 49 50

имейл: child.of.light.89@gmail.com

* * *

А също и чрез PayPal от този линк: https://www.paypal.me/istinabg

* * *

Друга възможност за дарение е от гише, приемащо Easypay плащания, където е необходимо да заявите, че желаете „захранване на микросметка“ към КИН: 1947061192

* * *

Дарение можете да изпратите и чрез паричен превод по Еконт – за Теодор Николов, 0882 47 49 50, до офис на Еконт Разлог Предела.

* * *

Благодаря ви за подкрепата, приятели!

Без вашата помощ това начинание, посяващо семената на бъдещата култура на Братство и Любов, никога не би дало своите изобилни плодове за хилядолетия напред!

Нека Бог е с вас!

С най-чиста братска любов,
Тео

COMMENTS