Цяла книга: „Троичният социален ред“ – Рудолф Щайнер

Цяла книга: „Троичният социален ред“ – Рудолф Щайнер

Мили приятели,С радост споделям с вас една книга за бъдещето (което се гради в настоящето). В нея са представени основните принципи, според които

Мили приятели,

С радост споделям с вас една книга за бъдещето (което се гради в настоящето). В нея са представени основните принципи, според които трябва да бъде устроен социалният живот на Земята, ако искаме да вървим към едно добро и светло бъдеще, водени от Христос.

Вероятно ще отнеме време, докато тези свещени семена покълнат и пуснат дълбоки корени сред българския народ, предопределен да поведе човечеството към Епохата на Любовта, но е дошло времето знанието да достига до повече будни и търсещи хора. Затова споделям с вас една ценна книга, подготвена от Иван Стаменов от От Извора, която можете да свалите безплатно от тук: Рудолф Щайнер: „Троичният социален ред“ или да закупите от тук.

Сборникът включва три отделни книги със статии и лекции на д-р Рудолф Щайнер (Събр. съч. 24, 193 и 332а), събрани на едно място и на цената на едно печатно издание. Имам уверението на Иван, че – цитирам: “всеки лев се използва за професионалните нови преводи на преводач от немски и за инвестиции в следващи сборници. Гарантирам, че нямаме печалба, нито я търсим.”

А той е от хората, чиито думи тежат.

Затова имайте предвид, че остават съвсем малко бройки (около 30) от първия книжен сборник и от тяхната разпродажба зависи конкретно финансирането на следващия сборник с поне 2 лекционни цикъла за Троичния Социален Ред.

Използвам момента да препоръчам на всички свои читатели да следят блога на От Извора, докато все още имаме свобода на словото – през изминалите месеци Иван успяваше най-обективно и вниквайки в дълбоките взаимовръзки да представя събитията, които се случват в света около нас.

Затова ако търсите брод през мрака, който медиите създават чрез лъжи и пропаганда, отбивайте се периодично в От Извора и душите ви няма да останат гладни и жадни 🙂

Предстоят важни години пред всички нас и дар от Бога са такива хора – смели, будни, с чувство за дълг и готови да си навлекат проблеми, за да помогнат ако може дори на една душа повече да се пробуди и да поеме след Христа.

“Жетвата е изобилна, а работниците малко; затова молете Господаря на жетвата да изпрати работници на жетвата Си.” (Лука 10:2)

COMMENTS

WORDPRESS: 0