Цяла книга: Методи за работа в Школата на Учителя

Цяла книга: Методи за работа в Школата на Учителя

Мили приятели, щастлив съм да споделя с вас една изключително ценна книга, написана от много близък и просветлен ученик на Учителя – Влад Пашов. Тя

Мили приятели, щастлив съм да споделя с вас една изключително ценна книга, написана от много близък и просветлен ученик на Учителя – Влад Пашов. Тя не е издавана досега в пълния си вид и сега е назрял моментът да достигне до широк кръг от хора, желаещи да следват Божественото Учение, дадено на българския народ и човечеството от Петър Дънов (Беинса Дуно).

В нея ще откриете много ценни насоки и методи как да изградите своето духовно тяло, наречено от Учителя „Тяло на Любовта“ и как да се предпазите от трудностите, които окултният ученик неизбежно среща по пътя си.

Учителя преди век ни постави отговорната задача България да бъде първата държава, в която хлябът да бъде безплатен за всички. Важна стъпка към тази висока цел е преди всичко духовният хляб (Словото Божие) да бъде достояние за всички, които биха проявили интерес към него.

Благодаря ви, че заедно успяваме да извървим тази стъпка и да достигне Светлината до всички достойни хора, а не само до платежоспособните заради огромните надценки в съвременното книгоиздаване или при провеждане на платени курсове. Затова нека не забравяме, че първото правило в Школата на Бялото Братство е безкористието при работата за Бога.

Можете да изтеглите книгата:

PDF – за четене на устройства с голям екран и за отпечатване

MOBI – за четене с Kindle

EPUB – за четене с таблети, смартфони и четци за е-книги

Това не е книга за прочитане на един дъх, а за месеци, години, животи вътрешна работа. Стъпка по стъпка.

Можете да видите тук лекцията ми по темата

А от тук може да изгледате лекцията: „Методи от Учителя за изграждане на духовното тяло“:

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Кремена 3 години

    Благодаря за всеотдайността и Светлината ти!