Цяла книга: Методи за работа в Школата на Учителя

Цяла книга: Методи за работа в Школата на Учителя

Мили приятели, щастлив съм да споделя с вас една изключително ценна книга, написана от много близък и просветлен ученик на Учителя – Влад Пашов. Тя

Мили приятели, щастлив съм да споделя с вас една изключително ценна книга, написана от много близък и просветлен ученик на Учителя – Влад Пашов. Тя не е издавана досега и сега е назрял моментът да достигне до широк кръг от хора, желаещи да следват Божественото Учение, дадено на българския народ и човечеството от Петър Дънов (Беинса Дуно).

В нея ще откриете много ценни насоки и методи как да изградите своето духовно тяло, наречено от Учителя “Тяло на Любовта” и как да се предпазите от трудностите, които окултният ученик неизбежно среща по пътя си.

Благодаря на всички добри хора, които чрез даренията си подпомогнаха инициативата тази книга да види бял свят в тираж от около 3000 бр. и да се разпространява безплатно, за да достигне до всеки търсещ.

Учителя преди век ни постави отговорната задача България да бъде първата държава, в която хлябът да бъде безплатен за всички. Важна стъпка към тази висока цел е преди всичко духовният хляб (Словото Божие) да бъде достояние за всички, които биха проявили интерес към него. (Разликата между четенето от книжно издание и от екран ми напомня на тази между живия разговор и видеото онлайн.)

Благодаря ви, че заедно успяваме да извървим тази стъпка и да достигне Светлината до всички достойни хора, а не само до платежоспособните заради огромните надценки в съвременното книгоиздаване или при провеждане на платени курсове. Затова нека не забравяме, че първото правило в Школата на Бялото Братство е безкористието при работата за Бога.

Можете да изтеглите книгата от тук: https://istina.bg/metodi.pdf

Това не е книга за прочитане на един дъх, а за месеци, години, животи вътрешна работа. Стъпка по стъпка.

Аз, ако е рекъл Господ, планирам през септмеври да представя из страната и книжното издание на книгата, която отново ще се разпространява безплатно. Ако някой няма възможност или търпение да получи своята бройка през септември, мога да изпратя (една или повече) и по Еконт, ако ми изпратите на лично съобщение във фейсбук или на teo@istina.bg име и телефон на получател + офис на куриер или адрес за доставка. Заедно с тази книга може да получите и от другите, над които работих през изминалите години (от повечето от тях все още имам налични на склад) – https://istina.bg/virtualna-biblioteka/

И още една добра новина – от “Учителя за образованието” за няколко месеца заедно разпространихме почти целия тираж от 3000 бр. – огромна част от книгите попаднаха в родители, учители и възпитатели. Тепърва човечеството ще бере сладките плодове от подобни инициативи. Без хората, които позволяват на Бога да се прояви чрез тях, това би било невъзможно. Благодаря ви от все сърце!

А от тук може да изгледате лекцията: “Методи от Учителя за изграждане на духовното тяло”:

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Кремена 8 месеца

    Благодаря за всеотдайността и Светлината ти!