Цяла книга: Антихристът идва! Как да го разпознаем и победим?

Цяла книга: Антихристът идва! Как да го разпознаем и победим?

Тази книжка съдържа ключови насоки как да разпознаем Сатаната при неговото въплъщение на Земята, когато скоро излезе на световната сцена и се възцари

Тази книжка съдържа ключови насоки как да разпознаем Сатаната при неговото въплъщение на Земята, когато скоро излезе на световната сцена и се възцари като господар на света (доброволно приет от спящото човечество).

От нея ще научите и какво Духовният свят очаква от нас, ако искаме да бъдем на страната на Христос, а българския народ да остане малко или много на завет през предстоящите трудни времена пред човечеството.

Книжката може да бъде разбрана от всеки, който не е сляп материалист – дори прочитането от любопитство може да се окаже спасяващо за някоя душа на един малко по-късен етап, когато пророчествата започнат да се сбъдват пред очите ни. (Всъщност това вече се случва.)

Съдържа изключително ценни съвети, чрез които можем заедно да преодолеем надвисналата опасност над човечеството.

Можете да изтеглите книгата:

PDF – за четене на устройства с голям екран и за отпечатване

MOBI – за четене с Kindle

EPUB – за четене с таблети, смартфони и четци за е-книги

📚 Може да заявите безплатен книжен екземпляр от тук: Формуляр за заявки

Или да я чуете озвучена в специално подготвеното видео:

Учителя:

„Понеже Доброто е по-силно, винаги влиянието му ще бъде по-голямо. Макар и лошите хора да са повече, добрите хора са по-силни. Ако хиляда души направят зло, то Доброто, направено от един човек, го компенсира. Ако си добър човек, ти струваш колкото хиляда лоши хора. Затова винаги лошите хора искат да привлекат един добър човек към себе си, защото това е голям капитал.“

(„Узрял плод“, 05.05.1932г.)

COMMENTS

WORDPRESS: 1
 • comment-avatar
  Кремена 3 години

  АНТИ означава ПРОТИВ.
  „АНТИ“ ОЗНАЧАВА БОРБА против нещо друго.
  В този случай говорим за БОРБАТА на ЗЛОТО
  срещу ДОБРОТО.

  Когато в едно развито общество, в което критичната точка на наситеност е достигната започва деградация, започва естествен процес на упадък.
  Това е така с всеки един организъм, в неговото биологично и биохимично съществуване.
  Естественият ВРАГ или ВРАГОВЕ на един биологичен организъм предопределя времето на биологичното му съществуване. Казано простичко.
  В обществения и политически живот на хомо сапиенс сапиенс нещата стоят горе долу по същия начин.

  Когато липсват естествени врагове, такива биват създавани изкуствено, и големите се грижат това да става периодично.

  Преди 20 години създадоха страха и профила на Новия враг, този на тероризма.
  Беше само въпрос на време да създадат новия – личния, който да не е толкова далечен и абстрактен – вирусът, БИОзаплахата.

  Забележете медийте с какви „клишета“, пропаганда излизат “ vereint gegen“ заедно срещу някакъв враг..
  Това са клишета използвани от Римската Империя, по времето на фашизма и на комунизма. Разлика НЯМА.
  Важното е да ИМА враг и големите да ТЕ спасяват. Интересното е че спасените НИКОГА не печелят в тази битка, печелят само ПОБЕДИТЕЛИТЕ, спасителите!

  БОРБАТА е за влияние над човека, над неговите емоции и мисловни процеси!
  Държиш ли го в стрес ТОЙ не може да си развие потенциала, простичък факт, за който не са нужни докторски трудове и легитимирането на професори.
  Борбата е за „НОРМАЛНОТО“, което биде предефинирано!

  Сега ще ни връщат насила взетото НОРМАЛНО пак със сила, и вкарване на много ПАРИ в играта.
  Без техните иглички няма СВОБОДА!
  Истината на днешния час!

  Щом политиците на Германия си позволяват обиди към всички инакомислещи на тема корона, и ги наричат Bekloppten, обиждат ги най-официално с термини от нацистка Германия, то тогава за какво демократично и отговорно и солидарно ОБЩЕСТВО да си говорим?
  Да, Гаук нарече всички отричащи ковид ваксите „мръднали“.
  А как беше, в едно нормално общество май именно той пасторът от бившата СОЦ-Германия лаеше в скъпо платени статии за ТОЛЕРАНТНОСТ 2015 към бежанците, към техните съдби… Излиза, че толерантност за продажните немски политици е сезонна стока.

  Фарма лобистите са им сложили дулата зад тила така, че вече си личи, както ТЕО го беше изобразил на гърба на едно книжле.

  Снощи трите кукли на конци кандидат
  Канцлерите доказаха, че само по една тема могат да са единни – борбата с НОВИЯ враг им е свята, НОВАТА нормалност им е поръчка номер 1. Нашите продажници, в близост до немско посолство в София нюза веднага отрази събитието – ГЕЛА, МАРА и КАМШИК ТОДОРА на опашка за титлата немски Канцлер.

  Всички трябва да се научим да внимаваме КАК консумираме ОТРОВАТА на целенасочената медийна пропаганда, дори и на тази, идваща от уж чисти ИЗВОРИ с вода за жадни.
  Тази отрова Е по-страшна и от самите ваксини, защото продажници и предатели ще ИМА винаги, които да работят уж за нашо добро и просвещение.
  Най-върлият ВРАГ не е този, който ти сочат с пръст, а този, който е много близко до теб и ти диша във врата. Това ЗЛО има няколко лица и ти живееш с него. А другото е във всеки един от нас.
  Дуализъм, какво да се прави!

  НЕ хранете злото!
  Отделяйте активно време на ден да се радвате на ДОБРОТО!
  Правете добро!
  Усмихвайте се!
  Обръщайте активно ВНИМАНИЕ И ВРЕМЕ на МЛАДИТЕ, на ДЕЦАТА!
  Инвестирайте ВРЕМЕТО си грижейки се за тях, давайки им от личния си опит, предавайки им щафетата, отваряйки им ОЧИТЕ за света, в който ще трябва да живея.
  С любов и СВЕТЛИНА ще успеете!
  Създавайте красота!
  Бъдете верни на тези, които скъпо са Ви „откупили“, а не на тези които искат да ви купят!
  Творете! Помагайте! Подайте ръка!
  Увеличавайте ДОБРОТО и любовта всеки ден по няколко ПЪТИ!
  Това Е рецептата!