Ванга за предстоящата криза с водата и храната

„Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте вода в буркани.” „Ке дойде ден – в златни паници ке ядете и в медени чаши ке пиете

„Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте вода в буркани.”

 

„Ке дойде ден – в златни паници ке ядете и в медени чаши ке пиете, но вода нема да имате.“

 

„Всичко скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено.“

 

„Откога ви говоря, че ще дойдат времена, златни бижута ще продавате за вода!”

 

Коментар от съставителя, публикуван в otizvora.com:

Попадал съм на тълкуватели, които според мен прибързано обявяват, че пророчествата за изчезването на водата вече се сбъдват. Каквито и проблеми да има сега с водата в България и по света, все още са незначителни пред проблемите, които се очакват в бъдеще и за които най-вероятно предупреждава Ванга.

Все пак не е дошло времето, когато ще затваряме вода в буркани и ще продаваме злато за вода. Времето, когато водата, годна за пиене, ще стане рядкост, е описано и от други пророци. Мама Шиптън, която условно можем да наречем Британската Ванга, свързва изчезването на питейната вода с появата на астероид („дракон с опашка“ по нейните думи).

За този астероид има предсказание също в новозаветните книги, в есхатологията на северноамериканските индианци, а някои го сочат и като знамение за скорошното избухване на Третата световна война. При самата Последна война също ще има отравяне на водата и храната – вижте например завещаното от Алоис Ирлмайер и Митар Тарабич.

***

Може да изгледате и видеото от поредицата ни „Градинарство за начинаещи“ – как да си направите разсад в домашни условия:

COMMENTS