Ванга за България

“Не се карайте, всички сте Божи деца. България ще се оправи, чакат я добри дни… Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се про

“Не се карайте, всички сте Божи деца. България ще се оправи, чакат я добри дни… Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари.”“Добър политик ке ни изведе. Не бойте се! България и този път ке издържи. Колко време е издържала, та сега ли? Война няма да има. Ке се намери добър политик, той ке изведе България.

 

“Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде тачена и уважавана от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне.”

 

“Балканите ще се обединят. Сега на Балканите е неспокойно, но ще дойде ден, когато всички балкански столици ще си подадат ръка за помощ и приятелство. Големи водачи от София, Букурещ, Белград, Атина и Анкара ще се съберат и ще разискват, водени от желание за мир и разбирателство.”

 

“Руса жена ще помогне на България.”

Може би за същата жена Слава Севрюкова казва следното:

„С Промяната много лидери и правителства ще се сменят. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред. Ще настъпи неудържим разцвет във всички области.“

COMMENTS