Новият Световен Ред – обобщение

Навлизаме в много опасен отрязък от време. Днес могат да ви нарочат за „потенциален терорист“ само защото имате определен религиозен или политически в

Навлизаме в много опасен отрязък от време. Днес могат да ви нарочат за „потенциален терорист“ само защото имате определен религиозен или политически възглед.

Преди време терминът „терорист“ се употребяваше в много тесен смисъл. Властите го използваха като етикет за хора като Осама бин Ладен и други ислямски екстремисти. Но вместо това, администрацията на Обама обяви за „терористи“ големи групи местни граждани. И ако сте „терорист“, това означава, че нямате права, а държавата може да ви третира така, както третира терористите. Първата стъпка, преди да бъде репресирана която и да било група, е тя да бъде демонизирана. А сега многобройни граждани, мирни и почитащи законите, безмилостно са представяни като чудовища.

Ето малка част от критериите, които определят човек като потенциален терорист, според официални документи на Американското правителство:

 • да е практикуващ християнин
 • да вярва в пророчествата за „Последните времена“
 • да се позовава на „Божествени сили“
 • да иска да направи света едно по-добро място
 • да предприема действия, за да се бори срещу експлоатацията на природата и животните
 • да вярва в конспиративни теории
 • да се оплаква от двойните стандарти
 • да говори за „Новия Световен Ред“ по враждебен начин
 • да е загрижен заради лагерите на FEMA
 • да e „лично засегнат от социална несправедливост“
 • да е против използването на ядрената енергия за мирни и военни цели
 • да има лошо мнение за ООН

 

Според докладите на военните трибунали в САЩ дори притежаването на часовник Casio F91W е повод за лишаване от свобода без съд и без ясно посочен срок, тъй като се твърди, че точно този модел е често използван за извършването на бомбени нападения от терористични групировки.

С други думи, всеки, който не върви като овца след Ариман или неговите предвестници, е терорист. А знаем каква е съдбата на терористите в САЩ.

В своята книга „1984“ Оруел ни учи, че световното господство се основава върху 3 идеи:

 1. Войната е мир; 2. Свободата е робство; 3. Невежеството е сила

Ако се замислим не е никак трудно да разберем как с всеки изминал ден тези изречения се затвърждават като истина и норма. Свидетели сме на десетки „мироопазващи операции“, САЩ все мира пазят, а все войни организират.

И ни водят към последната, най-голямата.

Най-големият източник на сила и власт за елита, който иска час по-скоро да подчини човечеството завинаги, винаги е бил, е и ще бъде невежеството на хората. И докато поне донякъде за спящите и неопитни души това е оправдано, то за тези, които сме съзнателни хора в пълния смисъл на думата, е отговорност и дълг да разпръснем мрака на суеверията и остарелите разбирания, и да влеем новото съзнание у онези, които са готови да го приемат. Не го ли направим, всеки от нас поотделно ще си носи последиците – там, където „ще бъде плач и скърцане със зъби“ (Матей 8:12).

 

А сега нека разгледаме как Барак Обама – един от предтечите на Антихриста – ни представи бъдещето в своя реч пред кадети от военната академия „Уест Пойнт“ през 2010 г. Поясненията в скоби са от мен:

„Този международен ред, към който се стремим, ще може да разреши трудностите на нашето време (като например нарастващия брой будни граждани и опасността да станат твърде много и да ни отнемат тоталната власт над въпросите дали могат да се размножават, с какво трябва да се хранят и дали заслужават да живеят или заплашват нашето световно господство).

Ще може да противодейства на жестокия екстремизъм и бунтовничеството (чрез пълен полицейски контрол над всяко ваше действие, а също и забрани, арести и убийства без съд и присъда за всеки, който е толкова нагъл, че си позволява да има мнение, различно от нашето); ще спре разпространението на ядрени оръжия и ще направи ядрените материали по-сигурни (като ги постави единствено в нашите ръце и ни позволи да ги използваме само за „мирни цели“ – да избиваме онези, които пречат на нашата политика за възцаряване на Антихриста и въвеждане на една глобална диктатура); ще се бори с климатичните промени (ще въведем данък дишане, още повече такси за всяка дейност, а също и още по-отровни и облъчващи крушки и други ел. уреди, доверете ни се, ние знаем какво правим) и ще устоява на глобалния растеж (като с радост ще ликвидираме всеки, който се опитва да изобличи лъжите ни като тази за глобалното затопляне); ще помага на държавите да се изхранват (чрез ГМО, радиоактивни храни и всички други токсични отпадъци, които ще ви докажем че са полезни за здравето) и да се грижат за техните болни (чрез ваксини, отровни лекарства и тотална забрана на всеки алтернативен метод за лечение); ще предотвратява конфликти (чрез още арести и убийства), че и ще се възстановява след такива (ще предизвикваме невиждани глобални катаклизми, след които ще ви предложим чипове и отказ от всички човешки права, за които вашите прадеди са жертвали живота си през вековете.“

 

Важно е всички ние да знаем, че макар някои събития да са предопределени и допуснати свише (като пришествието и възцаряването на Ариман), само от нас зависи как ще ги посрещнем. Образно казано: Небето е раздало картите (и всеки е получил точно тези, които е заслужил), но е оставило на нас да решим как да ги изиграем и дали ще дадем импулс на доброто или на злото. От нашите единични и колективни усилия зависи каква част от човечеството ще се обърне към Светлината, и съответно – дали през следващите хилядолетия ще бъдат наши братя или противници на нас и на Христовото дело.

Целта на Новия Световен Ред, начело с Ариман, ще бъде една – да доведат хората да отчаяние. Успеят ли – човечеството е в сериозна опасност. Нашата задача пък е да не им позволим да го сторят.

През идните години хората все повече ще имат нужда от вяра, от надежда, и от Любов. Ще имат нужда някой да им покаже, че има и друг път, различен от материалистичното мислене, егоизма, сляпо подчинение и  отиването под строй по дяволите. Христос ни каза да работим докле е ден, защото иде нощ. Е, тази нощ скоро всички ще я видим. Всичко е подготвено – пълен контрол над всички комуникации, камери, репресии. Тогава всеки опит за проповядване ще бъде всячески препятстван и до голяма степен ще може да се работи само в ограничени условия – като например описаните от Щайнер:

„Цели райони ще опустеят и ще изсъхнат. Ще се срутват комини, особено там, където индустрията процъфтява. И ще се стигне дотам, да се правят земеделски оазиси в манастирско уединение, където да се възпитава младежта на Европа.“

Не зная колко години ни остават, но според мен са най-много 10-15, като постепенно обръчът около всеки от нас ще се затяга. Сега е моментът една критична маса да се обърне към Бога не само с вяра и приказки, а с дела, и да подготвим условията за едно по-светло бъдеще за всички наши братя и сестри.

Зад нас е цялото Братство, начело с Христос, но тези велики братя имат нужда от готови хора, чрез които да се проявят. Нека покажем на какво са ни учили цели хилядолетия Великите Учители. Нека ги накараме да се гордеят с нас и достойно да работим рамо до рамо с тях за Слава Божия.

COMMENTS