Белегът на Звяра

“И принуждаваше всички, малки и  големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата им или на челата им; за да не може

“И принуждаваше всички, малки и  големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата им или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен  оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.“

Откровение на Йоан 13:15-17

 

„И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.

Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му. Тук е търпението на светиите; тук са тия, които пазят заповедите Божи и вярата в Исуса.“

Откровение на Йоан 14:9-12

 

„И първият ангел отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония  човеци, които носеха белега на звяра и които се кланяха на неговия образ.“

Откровение на Йоан 16:2

 

„Човечеството отчаяно се нуждае от осъзнаване и разбиране за реалната опасност — ако позволим да бъдем чипирани, няма да има връщане назад. Веднъж ако позволиш на микрочипът да проникне вътре в теб, значи вече си направил първата крачка по страшния и мрачен път на трансхуманизма — сливането на човека с машината. Разбира се, първите чипове може и да не са чак толкова сложни, вероятно няма да могат да се управляват дистанционно например чрез GPS; но това е само въпрос на време. Можете да бъдете сигурни, че с напредването на технологиите чиповете ще стават все по-малки, все по-бързи и с все повече възможности, включително с възможността някой ден да изпращат мисли директно в мозъка ви. Това означава контрол на мисълта — а след като вече имате чип поставен вътре във вас, няма да можете да го изключите по никакъв начин.“

М. Фрийман

Свидетели сме как големите промени се въвеждат на малки стъпки и докато се усетим, вече ще ни водят под строй за чипиране. Първо бяха чиповете в домашните любимци, сега в личните документи, а после… познайте?

Още от началото на 2018 г. у нас новите личните документи ще бъдат издавани по подразбиране с чип, носещ нашите данни и позволяващ проследяването ни от властимащите. Предвижда се възможност при изричен отказ да не се добавя засега, но това е само временно, докато свикнем, че щем не щем ще бъдем под надзор във всеки момент от живота си. Въпреки това призовавам всеки, който си сменя картата да се възползва от това си право, въпреки обещанията за „по-лесен и щастлив живот“ – като например да не се реди на опашки по летища и други примамливи бонуси, ако се откаже малко по малко от свободата си.

Пътят от чип в личната карта до безкешова система с електронни разплащания, при които никой не може да купува или продава, ако не е подчинен пряко на Системата, е твърде кратък и по всичко личи, че събитията вече са в особено напреднала фаза.

През юни 2016г. The Pew Research Center публикува резултатите от анкета, според която 34% от американците искат микрочипове в мозъците си.

Желанието на хората да се чипират е един страховит феномен, който обаче ясно показва как, изкушавайки се да използваме технологиите, за да направим живота си по-лесен и по-удобен, можем лесно да поемем по пътя на пълното поробване.

Разбираемо е, че хората искат да направят живота си по-лесен — чрез замяната на тежкия физически труд с машинен или чрез подмяната на по-тежките вещи от бита (като книги, ключове или портфейли) с по-леки електронни елементи. Но по-голямата част от хората изобщо не осъзнават огромната опасност, която представляват тези електронни елементи, след като ги допуснем да навлязат в живота ни и в телата ни, и под кожата ни.

Твърде малко се говори за потресаващите последствия от имплантирането на хора с чипове за персонална идентификация. Твърде рядко се набляга и на факта, че имплантирането може да увреди здравето ви, а освен това — понеже чиповете е възможно да бъдат дистанционно управлявани — могат да бъдат унищожени неприкосновеността на личния ви живот и свободната ви воля. Вместо това, навсякъде се говори за някои индивиди, които доброволно се редят на опашка, за да се чипират като животни, а това се превръща и в модна тенденция.

Да вземем за пример биохакера Амал Граафстра, който гордо разказа в речта си за TED през 2013 г. как по собствено желание си имплантирал RFID чип, за да може с едно движение на ръката да отваря врати, да се логва в компютър, да отключва сейф и да активира смартфона си. Пак там той споменава, колко заинтересовани били хората и как се чипирали по цял свят — от Русия през Китай, та чак до Австралия.

Според подобни (най-вероятно неволни) марионетки на злите сили доброволното чипиране не било заробване, а „усъвършенстване на тялото“.

Производителите на тези чипове представят имплантите като средства за „усъвършенстване на тялото“, които „подобряват“ телесните ни функции. Но овцете, които им се връзват без да разсъждават, не осъзнават, че парчетата пластмаса и метал са чужди за човешкото тялото, и затова телесните им функции няма как да станат по-добри от инжектирането на синтетични силиконови и електронни устройства в организма.

Здравият разум би трябвало да им подскаже, че всеки имплантиран микрочип ще дразни тялото, ще изпраща изкуствена радиация в кръвоносната система, ще предизвиква различни възпаления, а може да доведе и до тежки и нелечими болести. Каквото и технологично подобрение да предлага чипът, нима си струва да жертваме здравето си заради него — дори да предположим, че няма да застраши нашата свобода?

Това не е усъвършенстване, а деградация. Това е осакатяване на прекрасното човешко тяло. Да се опитваш да се сраснеш с машина и да станеш едно цяло с нея — това не може да е еволюция, а единствено огромна стъпка назад в развитието на човека.

Чипирането на цялата човешка популация е една от крайните цели на световния елит, стремящ се към установяване на Новия световен ред. Тези хора, управляващи света, имат безсърдечен, бездуховен и егоистичен ум. За тях масовото микрочипиране е идеално решение за задоволяване на желанието им всеки човек да бъде контролиран и подчинен.

През 2012г. Американската агенция за перспективни разработки DARPA обяви плановете си да създаде наночипове, с които да наблюдава състоянието на войниците по време на мисия.

На пръв поглед намеренията им са прост начин за по-висока ефективност и по-ниски разходи, но за други това е обезпокояваща първа крачка към свят, в който всички хора ще са с имплантиран чип.

Катрин Олбрехт, автор на бестселъри за микрочиповете, коментира:

„Властите няма да насочат пистолет към нас и да ни принудят с директна сила да носим проследяващи чипове. Те подготвят това стъпка по стъпка. Ако можете да поставите на хората микрочип, който обаче не ги проследява… всички казват: „Е, какво пък толкова.“ Ще е интересно да видим докъде ще се стигне.“

Тя поясни, че е очаквано групи, частично лишени от свобода – като затворниците или войниците – да са сред първите, приели нововъведенията. Това, от своя страна, ще подпомогне по-лесното приемане и от широката общественост:

„Интересно е. Шокирана съм от безгрижието на по-младите. Те не виждат проблема… Чудят се, защо някои хора не искат да бъдат следени.“

Но д-р Олбрехт казва, че американците ще трябва да кажат „НЕ“ на подготвителните действия за такова маркиране. В противен случай, щом властите излязат с идеята „чипове за всички“, независимо дали хората са съгласни или не, ще е твърде късно за вземане на страна.

От няколко години се задава се микротехнология, която предлага нови възможности за влияние върху редица аспекти от живота на хората. Една от новите разработки, описана в Science Translational Medicine, привлече вниманието с противоречивата си същност и потенциала си за използване в медицината.

Хората, които трябва да получават дневна доза от дадено лекарство, вместо да използват таблетки или инжекции, ще могат да разчитат на микрочип за имплантиране, който в момента се разработва за практически цели. Микрочипът ще може да се активира дистанционно и да отделя в тялото необходимата доза от даден медикамент.

Разработката на тези микрочипове се извършва от компанията MicroChips Inc, която вече е провела и първите експерименти над седем жени с остеопороза. Дистанционно управляваните чипове отделят хормон, подпомагащ възстановяването и заякването на костите. Експерименталните чипове са били с дози за 20 дни, но обещаващите резултати са поощрили инженерите да усъвършенстват технологията — следващото поколение микрочипове ще съдържат дози, достатъчни за цяла година.

Този пример също доказва, че няма да ни принуждават, а ще ни съблазняват чрез убеждаване в полезносста на чипа. В горния случай – чрез здравето, но в скоро време ще ни убеждават, че имайки чип и нещо се случи с нас, то лекарите ще знаят нашето здравословно състояние до момента и ще могат да предприемат адекватни лечебни мерки. После ще ни убеждават, че поставяйки чип, ще си облекчим ежедневието, няма да имаме нужда от парите (а като няма кешови пари пък, това ще доведе и до намаляване на престъпността) и все в този ред на мисли. Като зад всичките тези привидни удобства, умело ще се прикрива истинската цел – Контрол над съзнанието, чувствата, мислите и вярата ни.

Преди няколко години бяха пуснати на пазара чипове (известни като „smart pills“), които следят дали хората си пият лекарствата.

Представете си свят, в който властите следят всичко, с което се храните или пиете; свят, в който правителството се грижи да си взимате всички фармацевтични лекарства – с помощта на микрочип, който ще предава тази ценна информация на властите. Технологията ще се поглъща през устата и ще следи доколко пациентите се съобразяват с предписаното им лечение, а събраната информация ще се изпраща дистанционно на лекарите.

Адвокатите на чиповете представят чиповете като полезни, понеже гарантират, че пациентите взимат лекарствата си в правилното време и в правилните количества. Но не обелват и дума за това, как чиповете могат да се използват за принудително приемане на налагани от правителството лекарства и ваксини.

По-плашещи сценарии вещаят и общество, подобно на това във филми като Equilibrium, където хората са принуждавани ежедневно да приемат лекарства, правещи ги подчинени на властта. Но дори там няма такова навлизане в чуждото лично пространство. За най-непослушните и неудобни на властта пък се разработват чипове, способни да убиват от разстояние.

В бъдеще „омиротворяващите чипове“ ще се активират дистанционно от властите посредством излъчвания от предавателни кули или с помощта на ръчни устройства, с каквито ще бъдат снабдени служителите на реда. По този начин за нула време ще „омиротворяват“ огромни тълпи от протестиращи хора или бунтовници.

А освен всичко това на 8 септември 2007 г. Асошиейтид Прес съобщи:

“Бяха проведени редица ветеринарни и токсикологични изследвания, започнали в средата на 1990-е, като заключението беше, че имплантираните чипове изкуствено предизвикват злокачествени тумори при някои лабораторни мишки и плъхове.”

В докладите се казва още, че чиповете водят до образуване на подкожна саркома – ракът най-често се образува около имплантите, като ги капсулира. От Асошиейтид Прес цитират Кийт Джонсън – пенсиониран токсиколог и патолог, провеждал през 1996 г. изследване за Dow Chemical Co. в Мидланд, Мичиган. Той казва:

“Излъчвателите (чиповете) са причинителите на тези тумори.”

Д-р Катрин Олбрехт пък е авторка на 52-страничната публикация “Тумори, причинени от чиповете в гризачи и кучета: преглед на насъбралата се литература”

Този материал е подкрепен и в рецензиите на други лекари, специализиращи в тази област. Д-р Олбрехт разглежда материалите, публикувани в списанията за онкология и токсикология за периода 1990-2006 г., като проследява влиянието на имплантираните радиочестотни микрочипове върху гризачите и домашните любимци.

Д-р Олбрехт смята, че е важно хората да знаят за опасностите от имплантиране на микрочипове в кучета, тъй като някои правителства (включително българското – бел. пр.) правят тази процедура задължителна. Например британските власти отдавна обявиха плана си да налагат наказания на собствениците, които не се подчинят на изискванията за имплантиране на чип. Ирландия, Нова Зеландия, Малта, Норвегия, Швейцария, Австрия, Хърватска, Италия, Португалия и дори някои щати на САЩ изискват задължително чипиране на животните.

Наивно е да твърдим, че чиповете, които един ден се предложат на нас няма да водят до същите последици. Дори вероятно много по-лоши, тъй като гарантирано функционалността им ще е много по-богата от тази при кучетата.

Каквото и да става, даже животът ви да зависи от това, не приемайте проклетия чип. Предупредени сме преди 2000 години. А също и днес.

Още по темата с въплъщението на Антихриста, може да чуете в това видео:

COMMENTS