Аферата Климатгейт

„В търсене на нов враг, който да ни обедини, ни хрумна идеята, че замърсяването, опасността от глобално затопляне, засушаването, недостигът на храни и

„В търсене на нов враг, който да ни обедини, ни хрумна идеята, че замърсяването, опасността от глобално затопляне, засушаването, недостигът на храни и тем подобни ще свършат работа. Всички тези опасности се причиняват от човешката дейност, която може да бъде преодоляна само чрез смяна на нагласите и поведението. Излиза, че истинският враг е самото човечество.“

из доклада „Първата глобална революция“ на „елитния“ Club of Rome

 

Друга лошо-скроена лъжа, чрез която бяха въведени множество данъци, ограничения и забрани, е тази за глобалното затопляне.

Основният фактор, сочен за негов „виновник“, са въглероднтие емисии. И сякаш всички учени бързо забравиха, че всъщност CO2 e особено важна част от храната на растенията. Затова би било логично да сметнем и че повече от този „вреден газ“ би означавал по-богата реколта и повече кислород за хората. Пропуснаха да ни напомнят също и че според много учени количеството CO2 на Земята преди милиони години е било десетки пъти по-високо от днес, без да е имало парников ефект.

Още през 2009 стана ясно, че изчислителните програми и входящите данни на проповедниците на глобалното затопляне са безнадеждна каша, изпълнена с противоречия. А в резултат на това и тенденциите за глобалните температури за идните десетилетия просто са били съчинени.

Днес науката е готова с всички сили да ни убеждава, че единственият начин да се спаси човечеството е чрез спиране или драстично ограничаване на размножаването. Тези псевдоучени променят изцяло разбирането за значението на човешкия живот. Вместо на живота да се гледа като на нещо ценно, желано, поддържано, защитавано и възхвалявано, хората вече са представяни като злокачествен рак, като нещо изконно зло, като нещо, което е тежест за света заради самото си съществуване. Това напълно обяснява и резюмира позицията на природозащитните движения: човешкият живот не е нещо, което трябва да се цени, а нещо, което трябва да се измерва във въглеродни единици и след това това да се съкращава. Според мита за глобалното затопляне хората са врагове на природата и трябва да бъдат сведени до минимум, и колкото повече от тях измрат, толкова по-добре за Земята. Както ще стане ясно в текста по-долу, за тях поголовният геноцид е нещо съвсем приемливо и осъществимо. Чрез тези послания чуваме не някой друг, а самият Сатана – противникът на живота и на всяко развитие – да ни привиква в своите редици.

Нека сега разгледаме на какви основания са всички тези жестоки и човеконенавистни призиви.

През 2010 г. доктор Фред Голдберг – шведски експерт по въпросите на климата – каза, че въглеродният диоксид не причинява глобалното затопляне. Климатичните промени не се дължат на човешката дейност, а предимно на слънчевата активност и океанските течения. Той дори предвижда, че през идните години и десетилетия Земята може би я очакват по-студени зими от обичайните. Голдберг изрично подчертава, че хората трябва да правят разлика между климатичните промени и екологичните проблеми. Докато климатичните промени са естествени и предизвиквани от Слънцето, човекът действително причинява проблеми със замърсяването на околната среда – особено в градските области.

Колкото и да ни убеждават „учените“, промяната в климата е нещо напълно нормално през всяка епоха – Земята, както и целият Космос са нещо живо, което дори за секунда не остава в положение на застой и поддържане на старото си състояние. Това се случва под надзора на изключително напреднали Същества, които знаят от какви конкретно условия се нуждаем и ни ги предоставят благосклонно. Така че няма как да спрем промените, тъй като климатът се променя откакто свят светува. Никъде, освен в устава на екофашистите от Грийнпийс, не е писано, че климатът е бил или че трябва да бъде постоянна величина. Ако беше постоянна величина, нямаше да има ледникови периоди. Нямаше да има и край на ледниковите периоди. Това са периоди, през които човечеството по абсолютно никакъв начин не е повлияло на климата. Защо да вярваме, че влияе днес?

Всяването на страх чрез напълно нелогични доводи стигнаха дори до там, че през август 2011 Guardian писа:

„Това може да не е най-убедителната причина да ограничите емисиите на парникови газове, но намаляването на тези емисии може да спаси човечеството от превантивна атака на извънземни. Така твърдят някои учени.“

Става въпрос за проучване, направено от изледователи на института за планетарни дисциплини към NASA, което утвърждава идеята, че „зелени“ извънземни могат да се подразнят от това, че караме големи коли, замърсяващи въздуха, и да пометат човечеството от лицето на Земята, за да „защитят други цивилизации“. Тези „зелени“ извънземни вероятно щели да са враждебно настроени към хората, задето нанасят екологични вреди.

Но това, разбира се, не е единственият малоумен довод. Същите тези учени ни заливаха и с лъжи, че полярните мечки не можели да плуват и ще се издавят като им се стопи айсберга, подхранваха параноята около измамата за пренаселването на планетата, предвиждаха глобални опустошения от суперурагани и какви ли не сценарии. И всичко това с целта да плашат хората и да ги принудят да приемат глобалната измама, част от която включва и плащането на въглеродни данъци — пари, събирани от Ал Гор и Ротшилдови.

И никой от тях не благоволи да ни припомни, че климатът на Земята се променя вечно и се е променял циклично в рамките на известни (приемливи за човека) граници най-малко десетки хиляди години.

За сметка на това през 2010г. изследователският център Space and Science Research Center (SSRC), който е най-голямата независима организация в Съединените щати, издаде доклад по темата за климатичните промени. В него се отправя предупреждението, че планетата от няколко години се охлажда и се очакват известни загуби от селскостопанската реколта на територията на САЩ и Канада. През следващите 30 месеца се очаквали още по-драматични спадове в температурите, по-значителни и от тези в периода 2007-2008 година.

Идеята, че човекът може да влияе – неволно или целенасочено – на глобалния климат, е по дефиниция недоказуема. В огромния и безкрайно сложен организъм на Земята ние сме само един дребен факт, част от пейзажа, от процеса, а не фактор в него. Така е поне по отношение на климата, който се влияе от множество космични фактори.

Друг е въпросът, че с цялото замърсяване и консуматорски живот унищожаваме планетата и себе си директно – например чрез отровите в почвата и водите. Но няма нито едно истинско доказателство, че те допринасят за илюзорния парников ефект.  

А ако планетата е в цикъл на плавно глобално затопляне (в което съвсем не съм убеден като гледам неподправените проучвания), опитът целенасочено да обърнем тази глобална тенденция е горе-долу толкова сериозен, колкото да се опитваме да убием слон с косъм. Ще е чист късмет, ако слонът дори усети, че го гъделичкаме, а за друго просто няма и смисъл да говорим, толкова е несериозно.

Ако трябва да говорим не с вицове и аналогии, а с научни факти, то глобалното затопляне е просто хипотеза, дори не теория. Факти има колкото искате, но те са толкова противоречиви, а и тълкуването им може да е двояко, поради което и научната общност е силно раздвоена по въпроса има или няма глобално затопляне.

Да повярваме, че климатът е нещо стабилно, означава да изгорим всеки научен и исторически текст по въпроса. Климатът се променя постоянно и непрекъснато – правил го е в продължение на приблизително 4 милиарда години (откак планетата има атмосфера и може да се говори за климат изобщо). Гренландия (Greenland) примерно се нарича така, защото когато през 13 в. викингите откриват тази земя, тя е зелена и разцъфнала и я наименоват съответно. Ерик Червенокосия даже се радвал колко хубаво грозде расте там и какво вино може да се направи от него.

Въглеродният диоксид влиза в състава на атмосферата с 387 ppm (части на милион), което е по-малко от 0.04% от въздуха (кислородът е 18%, азотът 70). Ако си представим състава на въздуха като дължина на футболен стадион, СО2 е с дължината на фас (даже не от цигари 100 мм, а от късите), хвърлен в края му. Как толкова малка концентрация на газ би променяла свойствата за задържане на топлина на земната атмосфера толкова много, колкото твърдят поддръжниците на тая идея, още никой не е успял да обясни в що-годе правдоподобна теория, камо ли да докаже с някакви експерименти.

През ноември 2009г. водещи новозеландски климатолози бяха уличени във фалшификация на данни. Това беше вторият сериозен удар срещу религията за “глобалното затопляне, причинено от човека”, като преди това хакери разпространиха хиляди скандални електронни писма и документи, писани от британски “експерти”. От изтеклата информация стана ясно, че тамошните научни светила са изсмуквали от пръстите си прогнози за идните години, изкуствено са завишавали стойностите от статистиките и са участвали в корупционни практики; а също и, че новозеландците разполагат с укриваните данни, за които британските климатолъжльовци твърдят, че са “унищожени” или “изгубени”.

Глобалното прегряване засегна и Австралия. Тамошни учени бяха упрекнати, че са ползвали само данни за температурите от градски станции, при това доста избирателно, като почти не са отчитали неудобните данни от малките градчета и селските области.

През 2009 Изданието “Икзаминър” прави елементарната сметка, че големите клечки зад измамата за климатичните промени ще печелят приблизително 100 милиарда долара годишно и то само от Америка. Сиреч данъкът ще изсмуче средно по 1000 долара от бюджета на всяко щатско домакинство.

Цикличността в затоплянето и охлаждането в хода на историята свидетелства, че климатичните промени зависят (предимно) от периодите на понижена или завишена слънчева активност, а нямат нищо общо със „замърсяването с СО2“ в индустриалната епоха и човешката дейност като цяло. Всъщност истинските климатолози и експерти отбелязват, че повишените или занижените нива на въглероден диоксид са следствие от климатичните промени, а не техен причинител. Скандалът, който се разбушува точно преди срещата в Копенхаген през 2009 година, когато определени политически среди искаха да се възползват още по-безочливо от псевдонауката за глобалното затопляне, стана известен като Климатгейт (Climategate).

Идеята за глобалното затопляне, причинено от хора, е една гигантска измама! Тя е създадена, за да оправдае драстичните промени в структурата и в контрола на обществото, като така придвижва плана, за който стана дума. Както видяхме, ако ще си играят на „проблем-реакция-решение“, за да осъществят глобалните промени, са им нужни и глобални проблеми, за да се предложат и глобални разрешения. И какво по-плашещо от климатични промени?

„Всички сме засегнати! Имаме нужда от глобални закони!“

Всеки, който е направил и най-елементарното научно проучване, е наясно, че идеята за предизвиканите от човека климатични промени (казвам промени, а не затопляне, защото температурите взеха да спадат, а като се повдигнат отново във връзка със слънчевия цикъл, пак ще говорим за затопляне) е проява на върховно мошеничество. Всичко, в което Ал Гор е замесен, автоматично попада под графа „манипулации“. Въпреки това, тези организации не спират да призовават:

„Трябва да се въведат строги закони за борба с климатичните промени…“

Правилно, дайте да доизградим затвора! Дайте още въглеродни данъци!

Искате да знаете как ще си разрешим проблема? Трябва да си възвърнем контрола върху собствения си акъл. И да престанем да ходим по чуждия. Трябва да вярвате в еди какво си или в нещо друго… А какво става по дирижираните протести? Някой застава пред микрофона, каже едно изречение, останалите го повтарят, каже второ изречение, другите пак го повтарят… И ние се борим за свобода?!

Сред всичките факти обаче изпъква един, който няма никаква научна стойност, но пък има силно практическа такава. Силно рекламираната и пропагандирана книга/филм/теория „Неудобната истина“ на бившия американски вицепрезидент Ал Гор се оказа чист пропаганден мит. С други думи – лъжа.

След добросъвестни проучвания, данните, цитирани от Гор, се оказаха избирателно селектирани, манипулирани, изопачени, както и направо измислени. Което принуди Ал Гор публично да се извини на аудиторията с оправданието, че той се бил предоверил на експерти.

С други думи, някой е платил и плаща за това глобално промиване на мозъци, наречено „глобално затопляне“. Няма никаква теория на конспирацията, истината е банална и широко известна. Смяната на технологиите с такива, които са уж по-екологични коства и ще коства невъобразимо колосални суми в следващите десетилетия – и тези пари ще отидат в заинтересованите компании, развиващи подобни технологии. Инвестициите в реклама и PR днес за тях са точно това – инвестиции в едно по-охолно бъдеще за техния бизнес.

Тепърва ще бъдем свидетели на все по-големи ограничения свързани с борбата против „глобалните парникови емисии“. Като добро начало бяха вредните крушки (със съмнителен положителен ефект върху околната среда) и включването на нови такси към цената за тока (с доказано положителен ефект върху нечии банкови сметки).

Преди няколко години евросъюзът предприе мерки за замяната на всички реотанови крушки с енергоспестяващи, за да бъдат намалени емисиите на въглероден диоксид в атмосферата. Но новите осветителни тела се оказаха съвсем не толкова „зелени“, колкото се предполагаше. При проучване на Германската федерална агенция за защита на околната среда (UBA) беше демонстрирано, че когато една такава крушка се счупи, от нея се отделят токсични изпарения. Количеството на тези вредни газове надвишава 20 пъти допустимите нива.

По тази причина на 6 март 2011г. Daily Mail UK писа:

“Общинските съветници из цяла Великобритания отказаха да събират „икономичните“ електрически крушки, заради токсичния живак и отделяните отровни изпарения. От 120 години насам хората изхвърляха класическите крушки – тези с нажежаема жичка – на сметището, като това не представляваше опасност за здравето им и за околната среда. Но по нареждане на Европейския съюз тези осветителни тела постепенно се изтеглят от пазара и се заменят от енергоспестяващи, повечето от които съдържат живак.”

И докато ние „изстудяваме“ климата, през април 2011 „Дейли Мейл“ публикува информация за германски учени, които са установили, че новите енергоспестяващи крушки излъчват при работа опасни вещества, сред които и фенол – отрова, използвана в концентрационните лагери от нацистите през Втората световна война.

Изследователите предупреждават да не оставяме децата си да спят в непосредствена близост до действащи  луминисцентни крушки, защото те излъчват канцерогенни химикали, сред които нафтален и стирен.

Експертите установили, че при работа те изпускат опасните химикали под формата на пара. Според Андреас Кирхнер от Федерацията на германските инженери, покрай енергоспестяващите крушки се образува вреден „електрически смог“. Те не трябва да се употребяват в непроветряеми помещения и в никакъв случай в близост до главата. Той казва:

„Около тези крушки се образува електрически смог. По тази причина ги използвам много рядко. Те не трябва да бъдат използвани в помещения със слаба вентилация и определено не в близост до (човешката) глава.“

Британски експерти настояват, че все пак трябва да бъдат направени още изследвания и призоваха потребителите да не изпадат в паника. С други думи: очаквайте скоро новина, в която британските експерти, спонсорирани от „филантропите“ Ротшилд или Гейтс, ще обявят резултатите от свое проучване, което оборва проучването на немците.

В същото време над милиард души на планетата нямат достъп до обикновена питейна вода. Над два милиарда системно гладуват. Милиони ежегодно умират от лечими болести, защото не могат да си позволят да купят въпросните лекарства. Милиарди нямат образование и съответно никаква смислена работа и дори доходи, животът им е безсмислен за самите тях и за обществото – те нито получават нещо от него, нито допринасят за развитието му. С трилионите, които отиват за „борба с климата“ в рамките на десетилетия всичко това може да се промени.

Вместо това днешните „зелени“ спекулират с желанието на хората за един по-добър свят и ги карат да гасят крушки по един час годишно, вменявайки им чувство за вина, че хабят ток и едновременно фалшивото усещане, че правят нещо смислено.

Относно популярния мит за чезнещите ледени шапки, през 2010 г. Владимир Соколов от Петербургския научноизследователски институт  заяви, че пропагандата за топенето на полярните ледове е манипулация. Той е категоричен, че ледената шапка на планетата през 2007 г. се е свила до 4.28 милиона кв. км, но през следващите години непрекъснато расте, като за две години нейната площ се е увеличила до 5.2 милиона кв. км и процесът продължава. Руският учен недвусмислено отчита връзката между топенето и възстановяването на ледовете с циклите на слънчевата активност.

На 18.04.2009 г. Fox News публикува информация за официален доклад на Пентагона, който твърди същото.

Освен това, през 2011г. хакер или вътрешен човек разпространи колекция от 5000 имейла и други документи на мошениците от IPCC (Международната комисия по климатичните промени). Автентичността на писмата беше потвърдена от тези „експерти“ на ООН.

В личната си кореспонденция учените от IPCC се наговарят да прибавят градуси към реалните данни, за да създадат впечатление, че температурите през последните десетилетия непрекъснато нарастват. Нещо повече – те признават, че от 1995 г. насам не може да става и дума за глобално затопляне, като се наговарят и за прилагането на трикове, чрез които да бъде прикрито понижението на температурите или да бъдат премахнати данните за „глобалното затопляне“ през Средновековието (което не може да бъде свързано с индустриалната човешка дейност). В други писма е описано как IPCC оказва натиск върху научните списания, за да отказват публикуване на скептици за климатичните промени. А един от служителите признава, че иска да пребие американския климатолог Пат Майкълс заради това, че го изобличава при научните дискусии.

Холандският министър на околната среда – Жаклин Крамер, заяви, че хакерите, които предизвикаха Климатгейт, трябвало да бъдат съдени:

„Това (кражбата на имейлите – бел. авт.) е просто престъпно. Това е неприемливо!“

Фил Джоунс – ръководителят на IPCC, който получава милиони долари в подкупи от Обединените нации и частни корпорации – директно признава, че цялата работа на IPCC се дирижира (и финансира) от политически среди, които очакват резултати за инвестициите си:

„Каквото и да сме правили досега, е правено благодарение на финансирането, което получаваме – и това трябва да бъде добре прикрито. Това съм го обсъдил вече с главния спонсор (щатското Министерство на енергетиката) и там са доволни, че няма да оповестим оригиналните данни от станциите.“

Питали ли сте се защо едни корумпирани учени трябва да получават финансиране само от разни министерства, когато могат да получават и „дарения“ от разни мегакорпораци и банки? Ето какво пише друг от членовете на IPCC – Тревор Дейвис:

„Джийн, ние (с Майк Х.) направихме една дребна услуга по дневните температури за G-S. Сега те искат да го разширим (чрез „услуги“ за по-широк период от време). Те се занимават с разни разработки за пазара за енергийно бъдеще. G-S е от тези компании, които можем да хванем за „стратегически партньор“. Предлагам четиримата да си направим една среща с ??? (забравих му името) за около час в следобеда на петък (и т.н.)“

Кой още се занимава с писането на политическа и корпоративна пропаганда, както и с разни лозунги, вместо с истинска наука? Нека прочетем и писмо на Джонатан Овърпек:

„Може би манипулацията (трикът) е в това, да решим какво да е основното послание и да се ръководим по него какво да включим и какво да премълчим.“

Питър Торн от Британската служба по метеорология и партньор на IPCC пише:

„Наблюденията не показват покачване на температурите където и да било в тропическата тропосфера, освен ако не приемем едно-единствено изследване и не пренебрегнем тежестта на всички останали.“

В едно от писмата пише дори:

„Какво ще стане, ако те (хората) разберат, че климатичните промени са природни/естествени колебания? Ще ни избият до крак.“

А ето и посланието, което публикува неизвестният хакер, разпространил тези писма:

„Над 2.5 милиарда души живеят с под 2 долара на ден. Всеки ден близо 16000 деца умират от глад или по причини, свързани с недохранването. Един долар може да спаси живот… Крайната бедност е смъртна присъда. Народите (по света) са принуждавани да инвестират 37 трилиона долара в енергийни технологии до 2030 година, за да стабилизират парниковите газове до „приемливи нива“. Днешните решения трябва да се основават върху всичката налична информация, с която разполагаме, а не върху прикриването на информацията, че температурите всъщност спадат.“

В доклад от IPCC, но от 2001-ва, пък се казва откровено:

“В проучванията и статистиките за климата трябва да имаме предвид, че си имаме работа със съвкупност от нелинейни и хаотични системи, заради които дългосрочното прогнозиране на бъдещите климатични състояния е невъзможно.”

Известен факт, е че Дейвид Ротшилд е автор на “Наръчник за оцеляване в глобалното затопляне”. Само от това трябва да е ясно, че “драстичните климатични промени” са просто средство за прокарване на драстични политико-икономически промени в глобален мащаб.

Една от целите на цялата тази пропаганда е налагането на въглероден данък и все по-тясно обвързване на хората със системата.

Малко по малко се прокарва в някои медии и идеята за забрана на отоплението на дърва – т.е. който не иска да бъде зависим от системата (например да живее по-близо природата и да се отоплява с дърва, клони, шишарки или каквото му е под ръка) е вреден за обществото и планетата, затова ще бъде репресиран всячески.

Мнозина поддържат заблудата, че соларните панели са решение на проблема с електроенергията – това обаче съвсем не е така. Първо, те често излизат не по-евтино от стандартния достъп до електроенергия. Второ, те са силно зависими от слънчевото греене и изобщо не са подходящи за отопление през зимата. Трето, както всичко, което е направено от човека, а не от Природата, и те не са вечни, и рано или късно ще „сдадат багажа“, като е твърде вероятно това да стане в най-неподходящия момент. Разумни и изпробвани алтернативи с радост ще споделя в следващия раздел.

Както е тръгнало, нищо чудно някой ден да ни поднесат в името на общото благо и данък задето дишаме и отделяме CO2.

Но дори това да не се случи, oще днес в крайната цена на всеки продукт са калкулирани разходите на компаниите за въглеродни емисии и за разработката на „зелена“ стока. В крайна сметка ние плащаме и ще плащаме все по-скъпо за последствията от всяка измама покрай глобалното затопляне и „спирането на климатичните промени“.

Безмозъчните решения, неофициално спонсорирани от нас, продължават:

През 2010г. Times UK писа:

„Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс спонсорира разработката на машини, които ще засмукват до десет тона вода в секунда от океаните и моретата, след което ще ги разпръскват нагоре. Това ще създава обширни купчини от бели облаци, които ще отразяват слънчевите лъчи, за да не достигат земята. Британските и американските учени, работещи по тази технология, нямали намерение да чакат подписването на международни спогодби, които да контролират технологиите за умишлена промяна на климата.“

Стана ясно също, че за подсилване на отразителните способности на облаците ще се използват и с множество порести стъклени микросфери и опасни химически коктейли. Сред използваните елементи е барий. Приемането на по-високи дози барий причинява стомашно-чревни разстройства, мускулна слабост, затруднено дишане и други.

* * *

Ни най-малко не оспорвам факта, че преминаването към по-чисти, природни и енергоспестяващи технологии е действително наложително и дори неизбежно. Колкото по-бързо стане това, толкова по-добре за цялото общество. Но чрез всяване на паника и налагане на въглеродни данъци, такси зелена енергия, които просто отиват в нечии джоб, не виждам как Земята ще стане едно по-добро място за живеене.

Безспорно бъдещето на човечеството е „зелено“. Няма абсолютно никаква друга алтернатива: или ще станем „зелени“, или ще загинем – било отровени от собствените си индустриални отпадъци, било от преждевременно изчерпване на ресурсите, което би срутило икономически и политически всякакво глобално развитие и демокрация.

Но като говорим за опазване на Природата – ето и как смело я „пази“ правителството на САЩ – по проект Wildlife Services ежегодно биват избивани милиони животни, живеещи на свобода – бобри, рисове, лисици, миещи мечки, катерици, диви прасета, а също и много видове птици (косове, гъски, гълъби, патици, чайки, чапли, сови, врабчета, лястовици, пуйки, лешояди, кълвачи). Официален доклад за умишлено избитите над 3.2 милиона животни само през 2015г. може да бъде открит тук: https://www.aphis.usda.gov/wildlife_damage/pdr/PDR-G_Report.php

Не смятам за нужно дори да коментирам подобна политика в името на „общото благо“ – наивно е да очакваме хуманно отношение от подобни злодеи.

Ако властите на САЩ могат ежегодно да избиват, без да им мигне окото, милиони птици и бозайници, които според тях са станали „досадни“, какво им пречи един ден да постъпят по същия начин и с многобройната човешка популация? Със сигурност не е моралът.

А ето и как трябва да спасяваме света според няколко видни пропагандатори на идеята за глобалното затопляне:

„Единствената надежда за света е да сме сигурни, че няма да има други Съединени щати. Не можем да позволим на други държави да имат толкова много коли и такава индустриализация, каквито имаме в САЩ. Трябва да попречим на страните от Третия свят да се издигнат от нивото, на което са сега.“

Майкъл Опенхаймер от Фондация за опазване на околната среда

 

„Моите три главни цели са ограничаване на човешката популация до 100 милиона души за целия свят, унищожаване на индустриалната инфраструктура и да видя как светът се изпълва отново с пълния набор от растителни и животински видове.“

Дейв Форман, съосновател на „Първо Земята!“

 

„Изтреблението на човешкия род може би е не само неизбежно, но и нещо добро.“

Кристофър Мейнис от „Първо Земята!“

 

„Самата идея за евтина водородна енергия е най-лошото нещо за планетата.“

Джереми Рифкин от фондацията „Парникова криза“

 

„Тотално население от 250-300 милиона души, което е с 95% по-малко от сегашните нива, би било идеално.“

Тед Търнър, основател на CNN и основен спонсор на Обединените нации

 

„Трябва да получим широка подкрепа, да грабнем въображението на публиката… Така че се налага да предложим страховити сценарии и да правим опростени, драматични изявления, като почти не споменаваме за някакви съмнения… Всеки от нас трябва да си прецени какъв е точният баланс между това да си ефективен и честен.“

Стивън Шнайдер, станфордски професор по климатология и един от водещите автори на климатичните доклади и прогнози

 

„Ако не правим прогнози за бедствия, никой няма да ни слуша.“

Сър Джон Хютън, председател на IPCC

 

„Няма значение кое е вярно, единственото важно е какво хората мислят за вярно.“

Пол Уотсън, съосновател на „Грийнпийс“

 

„Няма значение, ако науката за глобалното затопляне е пълно менте, (вярата в) климатичните промени ни дава най-значимата възможност да постигнем справедливост и равенство по света.“

Кристин Стюарт, канадски министър на околната среда

 

Всички тези хора ни казват ясно: идеята за глобално затопляне, причинено от дейността на човека, не се проучва и доказва – това просто се спонсорира, повтаря и рекламира.

А ето и няколко цитата по темата за планирания геноцид над човечеството. Макар и да не са пряко свързани с Климатгейт, всички те преследват едни и същи сатанински цели:

„Откровено казано, аз мислех, че когато се вземаше решение по делото Roe, имаше загриженост поради ръста на броя на  населението, и в частност, от ръста на онази негова част, която ние искаме по-малко от всичко.“

Рут Бейдър Гинзбърг, съдия от Върховния съд на САЩ

 

„За да се стабилизира числеността на световното население, ние трябва да унищожаваме ежедневно по 350 хиляди души“.

Жак Кусто

 

„Ако можех да се превъплътя, то бих искал да се върна на Земята като вирус-убиец, за да намаля човешките  популации.“

Принц Филип, херцог на Единбург

 

„Раждането на деца да бъде наказуемо престъпление против обществото, ако родителите нямат лиценз от правителството… Всички потенциални родители би трябвало да са длъжни да използват контрацептивни химически препарати, правителството да дава противоотрова на гражданите, избрани за раждане на дете“.

Дейвид Брауър, първият изпълнителен директор на природозащитната обществена организация на „Клуб Сиера“

 

„Висшата проява на милосърдие, която едно семейство може да направи за едно от своите малолетни деца – това е да го убие“.

Маргарет Санджър, основател на Американската федерация по семейно планиране

 

„Че защо да не станем последното поколение на планетата? Ако всички ние се съгласим да бъдем стерилизирани, тогава няма да има нужда от никакви жертвоприношения – ние бихме могли да празнуваме нашия път в изчезването!“

Питър Сингър, философ от Принстънския университет

 

„Обезлюдяването трябва да бъде най-висок приоритет на външната политика към страните от третия свят, защото американската икономика ще изисква големи и увеличаващи се количества минерали от чужбина, особено от по-слабо развитите страни.“

Хенри Кисинджър, Меморандум 200 за национална сигурност, 24.04. 1974 г.

 

„Тази планета би могла да издържи половин милиард хора, които биха живели в относителен комфорт, без да вредят на природата. Народонаселението трябва да се намали значително и колкото може по-бързо, за да се намали ущърба върху околната среда.“

Ерик Р. Пианка, преподавател по биология в Тексаския университет в Остин

 

„Колко ще останат накрая (да живеят на Земята), зависи от стандарта на живот. Спряхме се на (бройката) 1.5 или 2 милиарда души, защото тогава можем да имаме големи, оживени градове, но и дива природа. Ако искате свят, в който да живеете като пиле в кафез, всеки да разполага с малко жизнено пространство и малко храна, може би (в такъв случай) ще могат да останат 4 или 5 милиарда души. Но ние вече броим 7 милиарда. Така че трябва хуманно и колкото се може по-бързо да пристъпим към съкращаване на популацията. Въпросът е: Можем ли да минем без някакво бедствие, като световна чума или ядрена война между Индия и Пакистан? Ако (растежът на световната популация) продължава със същите темпове, ще има различни видове бедствия. Някои от тях може да са бавнодействащи, например хората да измират от все по-нарастващ глад. Но може и да се стигне до катастрофални бедствия, защото колкото повече са хората, толкова по-голяма е вероятността някой непознат вирус да премине от животинската в човешката популация, след което да настъпи пологоловно измиране.“

Професор Пол Ерлих, съавтор на книгата „Еконаука“ (Ecoscience) в. Guardian

 

Статия, публикувана в „Журнал за медицинска етика“ (Journal of Medical Ethics), развива тезата, че правото на аборт трябва да се приложи и за убиването на новородени бебета. Убиването на бебета трябвало да бъде разрешено, дори и новороденото да е в отлично здраве – пореден шокиращ пример за това, как медицината е доминирана от евгенистки светоглед.

Статията е на Алберто Джубилини от Университета Монаш в Мелбърн и на Франческа Минерва от Центъра за практична философия и обществена етика към Мелбърнския университет. Авторите смятат, че „ембрионите и новородените нямат етичен статут на завършени личности“. Те твърдят, че щом абортът е позволен дори когато няма здравословен проблем с ембриона, „убийството на новородено трябва да е разрешено във всички случаи, в които и абортът е разрешен – включително и в случаи, при които новороденото е напълно здраво“.

„Фактът, че ембрионът и бебето са потенциални личности, е без значение в морално отношение“, казват авторите, като твърдят, че осиновяването не е основателен насрещен довод.

Матю Арчболд от Националния католически регистър обяснява как легализацията на детеубийството – убиването на бебета, е логичен завършек на аргумента, че ембрионът не е човешко същество и не заслужава да живее:

„В момента, когато си позволим да сме арбитри на това, кой е човек и кой – не, неизбежно идва страшният край. Когато кажеш, че не всеки живот е свещен, вече си подписал смъртната присъда на всичко човешко.“

* * *

Масови ваксинации и „франкенщайнски храни“  не са единствената депопулационна стратегия на семейство Гейтс. През 2010г Sovereign Independent публикува информация за изследване, спонсорирано от фондацията им, което цели учени от Университета на Северна Каролина (UNC) да разработят нов метод на контрацепция – стерилизация чрез ултразвук.

Съдейки по данните от първите опити с лабораторни плъхове, учените Джеймс Цурута и Пол Дейтън смятат, че ще могат да правят мъжете безплодни за период до шест месеца, след като ги изложат един или два пъти на специално ултразвуково устройство.

Проектът на университета в Северна Каролина е само един от общо 10, които са получили финансиране от Бил Гейтс по линия на изследванията, свързани със стерилизацията на хора. Други подобни проекти включват разработката на хапче, което ограничава узряването на сперматозоидите до степента, в която имат оплодителна способност. Пари са получили и учени, които работят върху хапче за жени, което променя химическата среда във влагалището и по този начин пречи на сперматозоидите да се ориентират за посоката към яйцеклетката.

През януари 2012 Activist Post писа за изследване от Немски университет, което отчита, че канцерогенният химикал глифосфат, използван в хербициди като Roundup на Монсанто, се открива във всички направени тестове на урина. Количеството на химикала надвишава между 5 и 20 пъти допустимата норма за питейната вода.

По-ранно проучване също показа в тази връзка, че Монсанто замърсяват водите с Roundup. А трето проучване доказа връзката на Roundup със стерилитета, тъй като химикалите в него атакуват клетките на тестисите, което води до безплодие и до понижаване на нивата на тестостерон до 35%.

Очевидно благодателите на човечеството по всички възможни начини опитват да съкращават човешката популация.

Гейтс купува акции от биотерористичната компания Монсанто, без много-много да му мисли. Не всеки би подложил подложил половите си органи под експериментална ултразвукова машина. Не всеки би се ваксинирал. Но всеки яде! А целта на Гейтс и неговата Монсанто е да не оставят никакъв избор на храната. В урината на всеки вече има следи от канцерогенни пестициди – какво по-показателно от това?!

COMMENTS