Началото на усилената подготовка за Нов Световен Ред – 9/11

Инсцентираните терористични актове на 11 септември 2001 година бяха предвестникът на всичко, което последва и предстои да се случи през следващите две

Инсцентираните терористични актове на 11 септември 2001 година бяха предвестникът на всичко, което последва и предстои да се случи през следващите две-три десетилетия. Незабавната инвазия в Афганистан показа, че САЩ може да започне война без нейното формално обявяване. Приемането на Патриотичния акт от днес за утре, въпреки че на членовете на Конгреса не им е било отпуснато време, за да го прочетат, проправи пътя за десет години напред на едно правителствено законотворчество, лишаващо хората от какви ли не свободи. USA PATRIOT Act е абревиатурно съкращение на „Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001“ („Закон от 2001г., сплотяващ и укрепващ Америка чрез предоставяне на надеждни инструменти, необходими за борбата с тероризма и неговото въздържане“)

Законът често е подлаган на критики с идеята, че дава изключителни възможности на правителството на САЩ за противоконституционно упражняване на власт над гражданите, били те терористи или не, тъй като разширява правомощията на ФБР да извършва електронен шпионаж в нарушение на четвъртата поправка към конституцията.

Една от последиците на 11 септември беше пренареждането на властта в САЩ, когато правителството в сянка излезе наяве и се зае с първите дългосрочни действия от плана за заличаването на конституционните свободи. След приемането на Патриотичния акт в края на 2001-ва следващата голяма крачка към тиранията дойде с разширяването на федералното правителство чрез създаването на Департамента за национална сигурност. Този департамент пое ролята на агенция от полицейска държава, като превзе всички големи правораздавателни агенции в държавата и ги подчини на един единствен офис.

Събитията от 11 септември 2001 година са едни от най-значимите в новата човешка история. А може и да са най-значимоте. След тях се отвориха очите на хора по целия свят, може да се каже, че им подейства пробуждащо, както нищо друго преди това. И продължава да действа така, защото датата 9/11, както е прието изписването ѝ, беше едва началото на текущ процес, при който обитателите на планетата постепенно губят права и свобода с уверението, че те се заместват с повече „сигурност“.

Пробуждането обаче не протича с еднаква бързина и все още мнозинството от хората не са наясно с мръсните игри на политиците и вярват на всяка тяхна дума.

Не са много хора, които си задават няколко логични въпроса…

Защо тогава падна и Сграда 7, след като в нея не са се разбивали самолети, а тя се разруши по всички правила на контролираната имплозия?

Как е възможно сгради от бетон и стомана внезапно и магически да се сринат в перфектен структурен синхрон само защото в тях е имало пожар?

Какво се случи наистина на 11 септември 2001 година?

Защо разчистиха и укриха останките от падналите сгради, преди да може да им бъде направен експертен анализ?

 

Към днешна дата над 1/3 от американците вече не вярват на официалния държавен доклад. В други държави обаче до 90% от народа не намират смисъл в непълните и противоречиви обяснения. Представям тук няколко факта, които показват чрез каква измама от американското правителство, което служи на своите господари в сянка, бяха издигнати решетки около цялото човечество, позволяващи всеки от нас да бъде приеман за потенциален терорист и да бъде задържан, измъчван и убиван без съд и присъда.

 1. Поне 1700 инженери и архитекти подкрепят едно независимо разследване, според което кулите близнаци са могли да паднат така, както паднаха, само заради имплозия, прецизно подготвено и контролирано взривяване.
 2. Пълното разрушаване на Сграда 7 от СТЦ чрез „свободно падане“ за 6.5 секунди (според други — за 2.25 секунди) не е обяснено в официалния доклад. Тази сграда не беше ударена от самолети. Преди да рухне върху основите си, е имало слаб пожар само в една изолирана нейна част.
 3. 6 от 10 комисари, разследвали 9/11, твърдят, че докладът им е бил саботиран. Хамилтън и Кийн открито говорят за конспирация. Клиланд подава оставка.
 4. ФБР конфискува видео записите на атаката срещу Пентагона. Някои от тези записи впоследствие са разпространени в публичното пространство, но от тях са премахнати най-важните кадри.
 5. Осама бин Ладен не е бил издирван от ФБР заради терористичните актове. Години по-късно се призна, че „няма твърдо доказателство, свръзващо Бин Ладен с 9/11“. Бин Ладен е бил сътрудник на ЦРУ с кодово име „Тим Осман“.
 6. Стотици пожарникари и свидетели са дали показания за бомби/експлозии в основата на СТЦ. Официалният доклад цитира само един очевидец за „експлозии в лобито и подземните нива“, без да коментира информацията.
 7. Стотици огнеборци и свидетели са дали показания за метал, който продължавал да бъде разтопен цели 21 дни след атаките.
 8. Кулите близнаци са били проектирани да издържат на сблъсък със самолети. Лесли Робъртс, структурен инженер на СТЦ, казва: „Можеха вероятно да издържат още много удари от пътнически самолети“, защото носещата конструкция на сградите била като „мухарник, който можете да пробиете с молив, без да го увреди сериозно“. Франк де Мартини, вече покойният отговорник за изграждането на сградите, заявява: „Що се отнася до това, самолет да събори някоя сграда — това не може да стане“.
 9. Останките от Полет 93 са пръснати на много километри една от друга, което означава, че самолетът е взривен във въздуха. Чейни признава, че е издал заповед за „свалянето на самолета над Пенсилвания“. Ръмсфелд отбелязва, че на мястото, на което според официалния доклад е паднал самолетът, „по нищо не личи там да се е разбил самолет“. Кметът Ърни Стул казва: „Там нямаше самолет.“ Патоанатомът Уолъс Милър казва, че не е имало следи от хора: „Нямаше и капка кръв.“
 10. Буш отлага в продължение на 441 дни сформирането на комисия за разследването на 9/11. За сравнение, комисиите, разследвали покушението над Дж. Ф. Кенеди и атаките над Пърл Харбър, са задействани за 7 дни. Фил Зеликоу вече бил написал ключовите точки на доклада, преди комисията изобщо да е заработила. Стоманените останки от руините били изнесени в чужбина, което е възпрепятствало разследването.
 11. Комисията за 9/11 е била с безпрецедентно ограничен бюджет. Отпуснати са само 15 милиона долара за разследването на всичките терористични атаки. За сравнение, бюджетът за разследването на връзката между Клинтън и Моника Люински е бил над 60 милиона.
 12. Намерен е нанотермит при разчистването на руините от СТЦ. Използването на нанотермит за втечняване на металната конструкция на сградите се засвидетелства и от видео записи. Доказателствата, че става дума за нанотермит, а стоманата не се е втечнила заради пожарите, са дадени в редица публикации на физици и химици в рецензирани научни издания.

COMMENTS