Истината за извънземните

„Ние ще приемем посетители от друга галактика, които също са хора. Вероятно с малко по-различен вид от нашия, но в действителност те са такива. Трябва

„Ние ще приемем посетители от друга галактика, които също са хора. Вероятно с малко по-различен вид от нашия, но в действителност те са такива. Трябва да разберем, че извънземните същества чувстват нещата по същия начин, както и ние самите, дори и да се различават по външен вид от нас.“

Далай Лама

 

„Организации от типа на НАТО ще станат безсмислени, но трябва да се готвим за среща със създания от други планети.“

Соломон Паси

Удивително е как хора, от които се очаква да са надраснали своите детски разбирания и суеверия, са способни да говорят за неща не по-малко абсурдни от посещенията на Дядо Коледа през комина. Разбира се, твърде вероятно е те да не го правят от невежество, а защото следват нечии заповеди. Но какво да кажем за милионите, които тъкмо са се отърсили от заблудата за непогрешимостта на светските църкви и падат в нов капан.

Тук имам няколко въпроса и към конспиративните теоритици, според които извънземни цивилизации имат пряко участие в нашето развитие:

  1. Какви са тези Вселенски закони, ако всяка по-напреднала култура в Космически мащаб, може да се бърка в развитието на останалите и да опропасти това, над което милиарди години са работили всички ангелски йерархии начело с Христос? И не е ли логично, че същите тези могъщи същества могат да направят каквото си искат с материалните форми, които са само декорът за развитието на душите, ако те действат в нарушение на Божия Закон?
  2. Ако извънземните са създали нас, както мнозина твърдят, кой тогава е създал извънземните? И като ги е създал, те не носят ли отговорност пред Него за своите действия над други Негови Творения?
  3. Колко духовно сляп трябва да бъде един човек, за да вижда в Библията и в Книгата на Енох разкази за извънземни и летящи чинии?
  4. Не е ли възможно летателните апарати, известни като НЛО, които са били виждани и заснемани, да са военни разработки? А когато случайно някой ги забележи, същите тези военни (под прикритието на конспиративни теоритици) да го пращат за зелен хайвер с истории за извънземни? Предполагам за никого не е тайна, че военните технологии изпреварват с десетилетия техниката, за която ние биваме информирани.
  5. Дали когато древните шумери са говорили за анунаките (духовните нетленни същества), които идвали от Нибиру (Небето – духовния свръхсетивен свят) са можели да предположат, че след няколко хилядолетия „напредналите човеци“ ще разглеждат Божествените истини по толкова материалистичен начин?
  6. Дали създателите на тази фантастична теория не са описвали извънземните като зелени човечета не за друго, ами защото са вярвали, че за да вирее извънземна форма на живот насред пустинна планета, кръвта им трябва да съдържа хлорофил, какъвто имат земните растения — задължително условие за хранене чрез фотосинтеза? В течение на последните десетилетия тази митология се е развивала в най-различни посоки и сюжетът стигнал до такава завръзка, че могат да бъдат изброени стотици противоречащи си теории за облика на тези приказни същества и техните намерения към нас.
  7. Не е ли време да спрем да залитаме по разни фалшиви нови богове и да се огледаме наоколо, за да видим, че Бог е навсякъде и цялата разумна Природа – както на Земята, така и навсякъде, се ръководи от Него?

COMMENTS