10 факта за вakcинитe, които фaрмaцевтичнaтa индустрия не иска да знаете

10 факта за вakcинитe, които фaрмaцевтичнaтa индустрия не иска да знаете

„Медицинската парадигма, според която вakcинaциитe ни дават имунитет, е в най-добрия случай икономическа конспирация, а в най-лошия - измама... Вakcин

„Медицинската парадигма, според която вakcинaциитe ни дават имунитет, е в най-добрия случай икономическа конспирация, а в най-лошия – измама… Вakcинaциитe несъмнено отслабват имунната система на цялата човешка раса, поколение след поколение… Детските болести са абсолютно необходими за развитието на имунната система – както на отделния индивид, така и на цялото човечество.”

„Townsend letter for doctors and patients” (февруари/март, 1994)

„Вakcинитe разбoлявaт хората… Те не защитават… Това е съвършена глупост, базирана на страх – страх от болести… Има много книги по въпроса, но лекарите не ги четат … Те всички се подчиняват сляпо, това е истината.”

Д-р Гилен Ланкто

„Единствената безопасна вakcинa е тази, която никога не е слагана.”

д-р Джеймз Шенън (от Националния здравен институт на САЩ)

Следват 10 чудовищни (но верни) факта за вakcинитe, които производителите на вakcини и техните търговци не искат да знаете:

ФАКТ 1

Да, живакът все още се използва във вakcинитe, и Центърът за контрол на заболяванията (CDC) открито признава това. НЯМА безопасно ниво на живак за инжектиране в тялото на дете. Не са безопасни дори и ‘микро’ нивата. НЯМА доказателства за безопасност на живака в каквато и да било доза въобще изобщо. Всеки лекар, който казва, че нивото на живак в дадена вakcинa е ‘безопасно’ за инжектиране на дете демонстрира единствено чудовищното си невежество по отношение на научните факти.

Живакът е може би най-невротоксичният елемент в цялата Менделеева таблица. Той се използва във вakcини за удобството на производителите на вakcинитe за сметка на безопасността на децата…

Допълнителен ФАКТ: Няма ‘безопасна’ форма на живака, както често абсурдно се твърди от пласиращите вakcинитe. Както етилът, така и метилживакът са изключително токсични за човешката нервна система. И двата никога не трябва, при НИКАКВИ обстоятелства да бъдат вakcиниpaни в тялото на дете в каквато и да било доза.

ФАКТ 2

Инжектирането на каквото и да било вещество в човешкото тяло усилва порядъка му на потенциална токсичност, защото така то заобикаля защитните механизми на хранисмилателния тракт или на респираторната система. Инжектирането на живак на човешко същество – във каквато и да било доза – трябва да се заклейми в целия свят като престъпление. Това че в момента то се счита за приемливо деяние в полето на медицината само издава истинското деструктивно естество на съвременната медицина. Според доктрината на вakcинитe, „Първо не навреждай” се е превърнало в „Трови децата с цел печалба’.

ФАКТ 3

От десетилетия полио вakcинитe, инжектирани в десетки милиони хора всъщност са съдържали скрити виpуси на рака (SV40 и други). Това бе отркито признато от висш учен по вakcинитe на Merck на име Хилмън. Центърът за контрол на заболяванията наскоро прочисти уебсайта си от тази информация в чистка в стила ‘ревионистична история’. До 98 милиона американци са били изложени на скритите ракообразуващи виpуси в полио вakcинитe. Това е исторически факт.

ФАКТ 4

Топ виpусолози, работещи за Merck затръбиха тревога публично с шокиращи разкрития, твърдейки че компанията редовно е подправяла лабораторни резултати, за да твърди 95% ефикасност на своите вakcини срещу заушка, за да продължава да получава държавни договори за вakcинa, която не действа.
Вижте документа за неверните твърдения, изпратен от тези учени на правителството на САЩ тук: http://www.naturalnews.com/gallery/documents/Merck-False-Claims-Act.pdf

ФАКТ 5

В почти всяка епидемия, за която чувате в наши дни по-голямата част от децата, засегнати от епидемията вече са били вakcиниpaни срещу причиняващия я виpуc! Например, при епидемиите на магарешка кашлица често боледуват деца, които вече са вakcиниpaни срещу магарешката кашлица. Това отново е доказателство, че вakcинитe не означават имунитет.

ФАКТ 6

Твърденията за история на ‘успехи’ на вakcинитe срещу полио и други заболявания са чиста измислица. Това се обсъжда и разобличава в големи подробности в силната нова книга „Топящи се илюзии” на д-р Сузан Хъмфрис (можете да я свалите на английски език от тук)

ФАКТ 7

Индустрията на вakcинитe отказва да провежда научни тестове за въздействието им върху здравето на вakcиниpaнитe деца съпостоавно с това на невakcиниpaнитe деца. Защо? Защото тези тестове несъмнено ще покажат, че невakcиниpaнитe деца са по-здрави, по-умни и се справят далеч по-добре от вakcиниpaнитe деца що се отнася до поведенчески разстройства, алергии и дори автоимунни заболявания. Попитайте хората, които познавате: Не откривате ли редовно, че най-вakcиниpaнитe деца са онези, които непрекъснато са болни? Междувременно, групи като амишите, които в голяма степен отказват да вakcиниpaт децата си, са с почти нулев процент на аутизъм.

ФАКТ 8

Върховният съд на САЩ вече обяви, че тайният ‘съд по вakcинитe’ е по-висша инстанция от Върховния съд. На така наречения ‘съд по вakcинитe’ са дадени изключителни права да действа изцяло извън Конституцията, Закона за правата на човека и изцяло извън правилата за справедлив процес и извън закона…

ФАКТ 9

Масмедиите получават голяма част от приходите си от същите тези фармацевтични компании, които продават вakcинитe. Тази икономическа зависимост води до това медиите да отказват да отразяват истории за увредени от вakcинитe деца от страх да не загубят приходи от реклами.

Ето защо масмедиите често канят гости и автори, които абсурдно твърдят, че всички увредени от вakcини деца в цяла Америка не съществуват или са ‘просто самозаблуда’ на родителите си. Тези жалки апологети на вakcинитe са интелектуални насилници, които като раболепните слуги на Хитлер се наслаждават да помагат и съдействат на действително случващ се холокост, който уврежда милиони деца по целия свят.

ФАКТ 10

Центърът за контрол на заболяванията открито признава, че вakcинитe съдържат добавки, които са известни като силни невротоксични химикали. Тези добавки включват:
• Живак (все още използван като консервант)
• Алуминий (използван като възпалителен адювант – адювант е фармакологично и/или имунологично вещество, което променя въздействието на други вещества)
• Формалдехид (използван да ‘деактивира’ живи виpуcи)
• Мононатриев глутамат (MSG) (причинява възпаление в имунната система)

Всички тези вещества са токсични за биологията на човека когато биват инжектирани в човешкото тяло. Всички те все още са изброени на уебсайта на Центъра за контрол на заболяванията като добавки във вakcинитe. Няма разумен лекар или учен в света, който може да каже, че вakcиниpaнетo на бебета и деца с живак, формалдехид, мононатриев глутамат и алуминий е някак си ‘безопасно’, въпреки това лекарите инжектират деца с тези субстанции всеки божи ден под формата на вakcини.

Източник: SvetovniZagadki.com

Лекарите, които инжектират деца с вakcини, извършват медицински холокост срещу човечеството като измамно наричат това „имунизиpaнe“. (За протокола, вakcиниpaнетo не е равнозначно на имунизиpaнeтo – вakcинaциятa е просто изкуственото предизвикване на временни реакции чрез вкарване в тялото на чужди и често токсични субстанции със съмнителен положителен ефект и гарантиран отрицателен, който е налице дори и когато не се прояви в своята пълнота.)

Още по темата: Какво лекарите не ни казват за вakcинитe?

COMMENTS

WORDPRESS: 4
 • comment-avatar
 • comment-avatar
  Мирослав 4 години

  Ето още нещо за съда по ваксините –

  https://www.hrsa.gov/vaccine-compensation/data/index.html

  Пише че в повечето случаи ваксините са „безопасни“ и „няма странични ефекти“, и дори да има те не са сериозни.

  И в същото време по-долу пише, че от основаването си през 1988 година до сега са раздадени компенсации за пострадали от ваксини общо в размер на 4.2 милиарда долара ( 4 200 000 000 )и че на повече от половината подадени молби е била отказана компенсация.

 • comment-avatar

  Искам да добавя и още един факт, това е изявлението на Бил Гейтс относно ваксините:
  https://www.youtube.com/watch?v=iMl0ty6evhU&feature=youtu.be&t=151

  Можете да пуснете YouTube субтитрите за да ви е по-лесно да го разберете. Той казва следното:

  „but, but let’s take a look. First we’ve got population of the world today has 6.8 billion people that’s headed up to about 9 billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 percent, but there we see an increase of about 1.3, the second factor is the services we use…“

  Преведено в преводача на Google, translate.google.com превода е следния:

  „но, но нека да разгледаме Първо, днес в света имаме население от 6,8 милиарда души, което е около 9 милиарда. Сега, ако свършим наистина голяма работа с новите ваксини, здравеопазването, репродуктивните здравни услуги, бихме могли да намалим това с може би 10 или 15 процента, но там виждаме увеличение с около 1,3, вторият фактор са услугите, които използваме …“

  Разбирате ли, тези хора съвсем съзнателно „работят“ за да намалят световната популация!

 • comment-avatar
  Хана 4 години

  А знаете ли че ваксините съдържат още куп неща, като гени от животни ? На позната и израснал овчи косъм но мястотото където я поставили. Също така се приготвя от всякакви биологични отпадъци. Тези неща за вскеи е все едно да ви нахапе заразен кърлеж или от ония заразените мухи и по-лошо. Това нещо съзнателно е създатено да ни убива. При последвата ми ваксина едно дете умря пред очите ми. В „изостаналите“ страни ако насилствено ги ваксинират си режат крака или ръката където е поставено… В днешно време има истинско и лъже нещо за всичко. Има много учени през последните 200 и повече години които са опровергали куп неща от вишшите, но никой не публикува трудовете им. Изучаваме теориите.