Основни принципи, правила и методи за работа в Школата на Всемирното Бяло Братство

Основни принципи, правила и методи за работа в Школата на Всемирното Бяло Братство

Мили приятели,С огромна радост споделям с вас втората книжка, над която работих усилено през изминалите месеци и вярвам ще бъде много интересна и

Мили приятели,

С огромна радост споделям с вас втората книжка, над която работих усилено през изминалите месеци и вярвам ще бъде много интересна и полезна за всеки, който проявява по-задълбочен интерес към чистото Христово Учение, предадено ни от Учителя.

Както и самото заглавие подсказва, в нея се постарах да събера на едно място основните принципи, правила и методи за работа, които ние – като ученици в една Божествена Школа – би трябвало да познаваме и да се стремим да прилагаме в живота си. Само така ще можем да вървим напред и нагоре към Бога и да се приближаваме все повече към нашите по-големи братя, водени от Христос – Всемирното Бяло Братство, работещо дейно сред българския народ в настоящата ключова епоха за бъдещето на Земята и нейните обитатели.

Вярвам, че стъпвайки на здравата основа, положена от Учителя, и имайки послушание към този наш небесен покровител, ще можем да направим заедно поредна стъпка към един още по-осъзнат живот, изпълнен с Любов, Мъдрост и Истина. Наближава времето да се обединяваме все повече и това е единственият път към изпълнението на важните колективни задачи, възложени ни от Братството на Светлината.

Можете да свалите книгата от тук в следните формати: 

PDF – за четене на устройства с голям екран и за отпечатване:

http://istina.bg/Школата-на-Бялото-Братство.pdf

MOBI – за четене с Kindle:

http://istina.bg/Школата-на-Бялото-Братство.mobi

EPUB – за четене с таблети, смартфони и четци за е-книги:

http://istina.bg/Школата-на-Бялото-Братство.epub

 

Можете да заявите книгата на лично съобщение по фейсбук или на teo@istina.bg и с радост ще ви изпратя книжен екземпляр безплатно – ще трябва да поемете само куриерската такса.

Желая ви приятно и обогатяващо четене! 🙂

П.С. Ако усетите вътрешен импулс да подкрепите работата ми по книгите, сайта и други будителски дейности, можете да го направите като споделите тази публикация или чрез скромно дарение от тук

Сърдечно ви благодаря!

Тео

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Марин Христов 12 месеца

    Благодаря ти Тео, за усилията и труда които полагаш за просветление на търсещите истината. Благословен да си!
    Марин