Цяла книга: Мистичното значение на Възкресение Христово

Цяла книга: Мистичното значение на Възкресение Христово

Здравейте приятели,По повод наближаващия светъл празник, посветен на Възкресението Христово, подготвих за вас една интересна книга с ценни сведен

Здравейте приятели,

По повод наближаващия светъл празник, посветен на Възкресението Христово, подготвих за вас една интересна книга с ценни сведения, дадени ни от Божите пратеници – Учителите на човечеството: Учителя Петър Дънов (Беинса Дуно) и Рудолф Щайнер.

Постарах се да синтезирам най-важната информация в рамките на 100-тина страници, изпълнени с най-значимите духовни истини за Христос и Неговата Мисия, които могат да бъдат дадени на днешното човечество.

Време е все повече хора да вникнат в дълбокото значение на Възкресението и да посрещнат този празник с правилното молитвено настроение и душевен поглед, отправен към Христос, вместо да го свързват с механичното „Христос Воскресе“, а след него – ядене и пиене.

В книгата ще намерите полезни извадки по следните теми:

  1. Историята на Великденския празник и как да изчислим кога е истинската дата на Великден през дадена година
  2. Вливането на Христовия импулс
  3. Езотерично разбиране на Възкресението
  4. Петдесятница – идването на Светия Дух

Можете да я свалите от тук: Мистичното значение на Възкресение ХристовоАко желаете да подкрепите нейното отпечатване и безплатно разпространение, можете да изпратите скромно дарение по някой от методите, описани тук: Дарения

И за представянето на книжното издание на тази книга подготвям една обогатяваща лекция, която през идните седмици да изнеса из цялата страна, за да може българският народ (на първо време една малка група от най-зрелите и будни души) да развие правилната душевна нагласа за задавашия се християнски празник и да направим място за Христа в нашите души.

Нека Спасителят Възкръсне в умове и сърцата на всички хора по Земята и ни помогне заедно да работим за победата на Светлината над мрака и за идването на Царството Божие на Земята, в което всяко дихание ще слави Бога. Единствен Христос може да ни покаже Пътя.

Амин.

Теодор Николов

12 март 2021г.

COMMENTS

WORDPRESS: 0