Записвания за курсове по Паневритмия в София

Записвания за курсове по Паневритмия в София

Мили приятели,Щастливи сме да ви поканим на безплатни учебни курсове по Паневритмия в София, които ще се провеждат веднъж седмично от октомври до

Мили приятели,

Щастливи сме да ви поканим на безплатни учебни курсове по Паневритмия в София, които ще се провеждат веднъж седмично от октомври до април.

Паневритмията е духовна практика, при която с минимални усилия се постигат удивителни резултати за нашето отлично здраве, самоусъвършенстване и хармония с Природата.

На курсовете ще имате възможност да усвоите упражненията, дадени от Учителя Петър Дънов (Беинса Дуно), и да се подготвите за следващия активен сезон по Паневритмия, започващ на Първа Пролет.

С оглед на големия интерес към тази духовна практика, очертава се да има няколко групи, и всеки може да се запише в най-удобните за него ден, час и място:

1. Паневритмия за начинаещи:

Първа група:

Петък 16:00 – 17:30

Място: Студио „Патладжани“ (ж.к. Манастирски ливади) (вижте адрес и карта)

Вход свободен/дарение за залата

Начална дата: 12.10.2018г.

 

Втора група:

Събота 08:30 – 10:00

Място: Студио „Оренда 111“ (на бул. Витоша, в центъра) (вижте адрес и карта)

Такса за използване на залата: 3лв/човек

Начална дата: 13.10.2018г.

 

Трета група (скоро):

Събота 18:00 – 19:00

Място: Студио „Янтра“ (кв. Изгрев, ул. Незабравка 33, ет.1, ап. 2) (вижте карта)

Вход свободен/дарение за залата

Начална дата: 24.11.2018г.

 

Четвърта група:

Неделя 09:00 – 10:30

Място: Студио „Патладжани“ (ж.к. Манастирски ливади) (вижте адрес и карта)

Вход свободен/дарение за залата

Начална дата: 14.10.2018г.

 

Пета група (скоро):

Неделя 19:00 – 20:30

Място: Студио „Йога Вайб“ (ж.к. Гоце Делчев 51 Е – от бул. България се завива вдясно по ул. Славовица) (вижте карта)

Вход свободен/дарение за залата

Начална дата: 02.12.2018г.

 

„Тези движения на Паневритмията са разумни… Те имат магическа мощ и влияят върху целия свят, а не само върху нас. Тези движения са взети от Природата, от целия Всемир, и са в хармония с космичния ритъм.“

(из „Разговори при седемте рилски езера“)

2. Курс за усъвършенстване на движенията

Събота 13:00 – 14:30

Място: Студио „Патладжани“ (вижте адрес и карта)

Вход свободен/дарение за залата

Начална дата: 13.10.2018г.

 

„Паневритмията е снета от други светове и трябва да се отворят очите ви, за да видите колко Същества вземат участие в нея и присъстват тук. Това, което дават тези паневритмични упражнения, никое друго упражнение не може да даде, но те трябва да се правят хубаво, по всички правила.“

(из „Акордиране на човешката душа“)

3. Паневритмия за деца

Неделя 17:00 – 18:00

Място: Студио „Патладжани“ (вижте адрес и карта)

Вход свободен/дарение за залата

Начална дата: 14.10.2018г.

 

„Музиката и паневритмията събуждат възвишеното у детето и с това го правят повъзприемчиво към висшите трептения на Любовта… Паневритмичните упражнения, понеже в тях са съчетани движение, музика и идеи, ще събудят детето, юношата и младежа за възвишените идеи на Новото, ще го подготвят за културата на Любовта.“

(из „Учителят за образованието“)

Участието в курсовете е само със записване на тел. 0876 929 359. Местата са ограничени.

Няколко думи от преподавателката:

„Казвам се Веселина Костадинова и имах късмета още от ранна възраст да поема по пътя на духовното познание и самоусъвършенстване, запознавайки се с множество духовни учения, представящи различните пътища към Бога, очертани от Великите Учители на човечеството.

От дълги години активно практикувам и преподавам духовни практики, които са важна част от грижата за процъфтяващо физическо и душевно здраве, без което трудно бихме могли да изпълним своята мисия на Земята и да разпространим Любовта по цялата планета.

Ще се радвам да бъда полезна и заедно да вървим по Светлия път към Бога.“

Споделям с вас и няколко отзива от ученици на Веси, които напълно потвърдиха впечатленията ми от десетките ми разговори с нея по въпросите около Паневритмията, и още по-уверено и отговорно мога да застана зад това, което тя прави, и да го препоръчам на всеки, който желае да се потопи в този Свещен танц:

„Курсът по Паневритмия, който преминах в студио Патладжани, беше магическо преживяване. Срещата с танца, музиката и текстовете, поднесени от любящ и отдаден учител, каквато е Веси, за мен беше истинска благословия.

Освен върху себе си, усетих любовта и трансформиращата енергия, които свещения танц носи и върху своята тогава 4-месечна дъщеря, с която сгушени заедно преминахме през  това вълнуващо приключение. Танцът отключи творческа енергия, сила и воля за промяна, отвори нови пътища пред мен, даде ми кураж и вдъхновение. Паневритмията е учение за смирение и любов, което всеки трябва да премине.“’

Деси Ангелова

 

„Паневритмията за нас беше нещо ново, когато бяхме там почувствахме едно спокойствие, един уют. А Веси с лека ръка ни вкара в един нов свят. Паневритмията ни събуди, пробуди. Тя е хармония, баланс, уют. Дори лекува. Който не е играл, не го е изпитал. Благодарни сме за курса, който изкарахме.“

Семейство Живкови

 

„Мила Веселина, не случайно толкова красива и чиста е твоята поезия….казвам това, защото познавам оная силна и красива енергия, с която ме заплени да танцувам Паневритмия.

След срещата ми с този възвишен танц и музиката, започнах да гледам на света с други очи, да възприемам аромата на цветята по нов начин, ушите оглушаха за глупостта и това, което вече чувам, е само оная частица Божественост, която те променя, разтърсва, насълзява и те кара да се чувстваш толкова жив, пълноценен и специален. БЛАГОДАРЯ!!!!

Паненритмията е промяна в начина на живот във всяко едно отношение. Всеки един, докоснал се до нея, скъсва веригите с всичко закостеняло и старо, облича новите дрехи на надеждата и вярата в промяната към по добро.

Душатата сияе и не иска да изпусне първите слънчеви лъчи, многогласния призив на птичия зов за още един един слънчев лъч, за още роса по цветята, за още вълшебен аромат.

Паневритмията ме сближи с неща,които мислех ,че разбирам и познавам,но се оказа,че започнах да припознавам всичко отново и отново….. от взаимоотношенията си с околните до всичко, останало в природата, което преди приемах за даденост.

Паневримтмията ми даде отговор за много неща, които нито книги, нито филми сториха. С голямо желание подкрепям идеята да се проведат опреснителни курсове, прегръщам идеята и с голямо удоволствие ще ги посещавам.

Разбира се, курсът по Паневритмия не би бил същият ако не беше нашата любима Веселина. Преподаването е систематизирано, подредено, при не добре усвоен материал упражненията се повтаряха до пълно заучаване. Намирам метода ѝ за обучение на ниво достойно всеки ученик накрая да се почувства удовлетворен и щастлив да се включи с нужното самочувствие.”

Мариела Николова

 

„Не съм го търсила, курсът по Паневритмия сам дойде пред мен.

Несигурна, без ясна предства, нещо ме привлечен към неизвестното.

Първият път бях с шестгодишната ми дъщеря, която прояви нескрит интерес.

В нея виждах едно спокойствие и благоразположение всеки път след срещите ни с групата.

А за мен – моята седмична доза вдъхновение, изпълване, осмисляне и приемане.

Вдъхновена да продължа да добивам знания за Истината.

Изпълване на душата и тялото ми със смисъл и Любов.

Осмисляне на причинно-следствени връзки и взаимодействия в моя и в живота на хората около мен.

Приемане с благодарност на всичко ново, което ми се случва.

А човекът, който въведе мен и цялата група в материята, разкри ни красотата на танца и вдъхнови с магическо излъчване, направи целия процес още по-лесен и достъпен. Чрез целенасочена програма и балансирано преподаване на теория и практика.

Курсът ми даде неподозирани и много ценни тласъци, които аз възприемам, за себе си, като Божи дар и благословия. Благодарна съм!“

Анна Пенева

Участието в курсовете е само със записване на тел. 0876 929 359. Местата са ограничени.

Повече за Паневритмията можете да научите тук:

Паневритмия – Свещеният танц

COMMENTS

WORDPRESS: 2
 • comment-avatar

  Здравейте! Смея да ви попитам, има ли онлайн курсове, защото живея в чужбина и вървя със словото на Учителя от година насам. Бих искала обаче да се опитам да се усъвършенствам и с Паневритмията. Сложно е когато си далече, а аз много, ама много искам и мисля, че е част от пътя. Ако имате линк да ми изпратите, зная че няма да е същото, но един ден когато се видим, аз ще съм готова. Благодаря ви! С уважение, Ани!

  • comment-avatar

   Здравей, Ани, благодаря ти за включването! Радвам се, че и по света Духът е разпратил призвани душички да разпръскват Светлината навред 🙂

   Много бих се радвал когато отново си тук сред нас да се включиш в Паневритмията и вярвам бързо ще навлезеш и ще си припомниш.. 🙂

   Ето видео курсове за Паневритмията така, както е дадена от Учителя: http://www.paneurhythmy.net/cat_6.html

   Желая ти много Светлина по Пътя и Белите Братя да те водят неотлъчно 🙂 А когато е рекъл Господ, България те очаква 🙂